Pisali smo već o kiksu u italijanskom nacionalnom timu i izostanku Đorđa Kjelinija, a selektor Roberto Manćini sada je objasnio kako je došlo do toga. I uputio izvinjenje.

Italijani su remizirali sa reprezentacijom BiH, a u startnoj postavi nije bilo Kjelinija, koji je greškom izostavljen. Tim povodom oglasio se i Manćini.

-Ja sam krivac. Slučajno sam ga izostavio, nisam imao naočare i kad su mi pokazali sastav, samo sam rekao da je u redu. Nisam primetio da je tamo bio Aćerbi, a ne Kjelini – pojasnio je Manćini nakon utakmice.

Ipak, našli su rešenje.

-U svakom slučaju je bilo planirali da Kjelini odigra jednu utakmicu, a Aćerbi drugu. Pitao sam Kjelinija da li želi da igra danas ili u ponedeljak protiv Holandije, on je rekao danas, ali sad će ipak morati da igra u ponedeljak – rekao je selektor Italije.

Još ne znamo šta o svemu misli Kjelini.

KJELINI ĆE SE BAŠ “OBRADOVATI” Juventus sklopio dogovor sa Suarezom!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Fudbalski kutak: Udarac iz ugla #11 | PLAVA KOVERTA

12 KOMENTARA

  1. bolje da je covek rekao da je tako odlucio i da ce igrati na sledecoj utakmici,neo da nije imao naocare,ovako je samo ispao predmet sprdnje i nista vise

  2. meni je neverovatno da se ovakve stvari desavaju na ovakvom nivou i ovakvoj reprezentaciji,nisam imao naocare,pa ti stavi sociva pa ti nece trebati naocare,dal nije primetio mozda da ga uopste i nema u sastavu

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime