Iphone, Samsung, evri i spinovi – na korak od tebe!

Iphone i Samusng na klik od tebe!

Potrebno je samo da se zabaviš kako bi mogao da osvojiš Iphone ili Samsung! Meridianbet.me nagraađuje svaki depozit! Čak i pre nego što odigraš tiket – na dobitku si!

Najlakše je doći do bonusa ili besplatnih spinova ako uplatiš depozit na svoj Meridianbet.me račun putem J&A terminala.

SAZNAJ VIŠE O BONUSU ZA UPLATE PUTEM J&A!

Svaka uplata od 10€ ili više ti daje šansu da svakog četvrtka dobiješ 10€ bonusa ili 20 besplatnih spinova! Bonus možeš iskoristiti za klađenje na najbolju ponudu sportskih i ostalih događaja za klađenje!

Ako ti se ne čeka četvrtak – onda uplati depozit direktno putem kartice! Možda baš tebe nagradimo sa 20€ bonusa ili sa 20 besplatnih spinova.

To naravno nije sve! Svi koji putem kartice uplate 20€ imaju šansu da osvoje Iphone 8 ili Samsung S8. Ova promocija traje do 31. marta! Tako da je na tebi da požuriš! Uplati sredstva na svoj Meridianbet račun na najbrži, najbezbedniji i najdiskretniji način i imaš šansu da jedna od ovih sjajnih nagrada bude upravo tvoja!  Možda već 1. aprila budeš vrteo slotove, igrao poker ili sastavljao tikete sa Iphone-a ili Samsunga!

KAKO DO SJAJNIH NAGRADA? SVE O TOME NA OVOM LINKU!

Sigurno već znaš i to da te Meridian vodi na Mundijal! Samo je potrebno da odigraš tiket sa tri para iz Meridian Mundijal lige, sa minimalnom uplatom od 0,5€. U izvlačenju putnika za Rusiju učestvuju dobitni i nedobitni, tiketi odigrani u kladionici, kao i oni odigrani na sajtu!

A kada smo već kod depozita, čak i ako uplatiš sredstva putem pošte ili banke – takođe te čeka bonus! Za svaku uplatu putem pošte ili banke čeka te 5% bonusa na tvom računu.

ODIGRAJ TIKET i PRAVAC RUSIJA! 

Kako god da uplatiš – na dobitku si! Šta onda čekaš? Započni zabavu na Meridianbet.me!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime