Inter i golovi u Španiji za sjajne kvote danas!

Šta se ovog ponedeljka stavlja na tikete? Duple opklade, a evo i koje!

Verona – Inter 2&3+ (kvota 2.05)

Verona je bila “mušterija” i kada Interu nije išlo sve po planu. Na posledniih 13 mečeva domaćini nemaju pobedu protiv “Nerazura”.

Dvojka zato deluje sigurno, a zašto je ne pojačati i sa 3+? Na prethodnom meču ovih timova bilo je 6 golova, na pet od poslednjih šest mečeva Verone bilo je 3+, a Inter je samo jednom u prethodnih 13 mečeva sa Veronom postigao manje od dva gola.  Pametan izbor.

Barnli – Njukasl X2&0-3 (kvota 1.72)

Oba tima igraju mnogo bolje nego što je to iko od njih očekivao na startu Premijer lige. Barnli ne pobeđuje često, ali retko i gubi, oba tima imaju samo po jedan poraz u poslednjih šest mečeva.

U poslednje vreme uglavnom nisu bili u istom rangu takmičenja, a na dva meča koja su odigrali bilo je nerešeno,tako da bi valjalo razmisliti o iksu.

Što se golova tiče – teško da ovde može biti preko 3 gola. Obe ekipe su defanzivne i golovi im nisu jača strana.

Espanjol – Betis GG&3+ (kvota 2.25)

Betis je u odličnoj napadačkoj formi ove sezone, na poslednja četiri meča postižu po bar dva gola. Sa druge strane redovno primaju golove na gostovanjima, pa eto dobrog razloga da se posluša ovaj savet i odigra GG&3+.

Las Palmas – Deportivo 1X&2+ (kvota 1.65)

Duel dva tima koja će se i ove sezone boriti za opstanak. Las Palmas je naređao pet poraza, ali ako negde mogu da uzmu bodove to su Kanari.

Uvek su bili tim koji bolje igra na svom terenu i ako negde ne izgube – neće na ovom meču. Na prethodna tri meča su primali po bar 3 gola, a ovi timovi uvek igraju 2+, od poslednjih šest mečeva na dva su postignuta po dva gola, a na ostalima više.

Fenerbahče – Kajzeri 1&D2+ (kvota 1.66)

 Fenerbahče mora da pobedi na ovom meču da bi prestigao Kajzeri na tabeli. Imaju 15 bodova, dok su gosti na 2 boda više i pet mesta više na tabeli.

Ipak protiv Kajzerija istanbulski tim tradicionalno igra odlično, a na svom terenu retko gubi. Na tri od četri poslednja meča sa ovim protivnikom postigli su po 3 gola, zašto danas ne bi bar 2?