Intel World Open zagreva publiku pred Olimpijske igre!

Intel World Open-olimpijske igre
Intel World Open je spreman za Olimpijske igre (FOTO: RUR)

Intel World Open okupiće najbolje svetske igrače koji će se takmičiti na Rocket League i Street Fighter V turnirima.

Uz podršku Međunarodnog olimpijskog komiteta, Intel će organizovati turnir na kojem će se takmičiti neki od najboljih esportista na planeti.

Intel World Open bi trebao da pokaže svetskoj sceni koliko može da bude uzbudljiv jedan esports događaj i predstavi esports budućim navijačima.

Zainteresovani igrači mogu da se registruju za dve discipline, Rocket League i Street Fighter V. Registracije su otvorene i za zainteresovane igrače sa naših prostora, i trajaće od 15. maja do 31. maja.

Intel World Open
Intel World Open zagreva publiku pred Olimpijske igre (FOTO: Printscreen – Intel World Open)

Svi igrači moraju imati preko 15 godina ako žele da učestvuju na Rocket League turniru, a preko 16 ako je vam je Street Fighter V zanimljiviji.

Onlajn kvalifikacije za Street Fighter se mogu igrati na PC-u i PS4, dok Rocket League igrači mogu da igraju na bilo kojoj platformi koja podržava Rocket League.

Oba turnira imaju nagradni fond od 250,000 hiljada dolara, a ako želite da testirate svoje sposobnosti na regionalnom, pa možda i globalnom novou, registrujte se na ovoj stranici.

Potrebno je i da se upoznate sa pravilima Rocket League turnira i Street Fighter V.

Meridian/RUR

Srbija bira predstavnike za CS:GO IeSF Svetski šampionat – Prijave su otvorene!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Stefan Stojačić: Olimpijske igre su oduvek bile moj san! | SPORT FOKUS

 
 

2 KOMENTARA

  1. Ove igra znacajno su dobile na popularnosti i dobar novac se vrti ovde , ima stvarno sjajnih igrača po svetu i zabava je zagarantovana kao i kvalitetno takmičenje ko voli ovo

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime