I u Monaku je zabavno: Falkao sluša Cecu!

Prošle sezone je Monako odigrao neočekivano dobru sezonu i ove godine se znalo da neće moći da ponovi tako nešto.

Prošle sezone je Monako odigrao neočekivano dobru sezonu i ove godine se znalo da neće moći da ponovi tako nešto. Ipak, u svlačionici Monaka deluje da je sve u redu, iako se za Parižanima kasni četiri boda a i u Evropi ne ide sve po planu.

Bili smo svedoci prethodnih godina da su klupsku svlačionicu Mančester Sitija Balkanci terorisali muzikom, da je Boban Marjanović kolegama puštao srpski rep, da su neke velike sportske zvezde viđene na nastupima naših pevača a sada je toj listi pridodat i Radamel Falkao.

Kladi se na sve mečeve u francuskoj Ligi 1!

Ustvari, bolje je reći da je cela svlačionica tima iz kneževine đuskala. Na snimku se vidi veoma raspoloženi Andrea Rađi, kom se ovakva muzika očigledno veoma dopada. Stevan Jovetić je, naravno, bio zadužen za puštanje muzike a pored Radamela Falkao vidimo u pozadini i Danijela Subašića, koji uživa u muzici.

Nije dugo trebalo dvočlanoj balkanskoj komisiji u Monaku da uspostavi hijerarhiju i zagospodari svlačionicom. Muzika je očigledno dala rezultate jer su Kneževi nakon objavljivanja ovog snimka na Instagram profilu Falkaa odigrali odličan meč i postigli čak šest golova protiv Gengana. Doduše Jovetić je ceo meč proveo na klupi a Radamel Falkao nije bio ni među 18 kandidata za ovaj meč.

Monako je favorit protiv RB Lajpciga u Ligi šampiona!

Pobeda je tu a igrači Monaka se, evidentno, zbog Cecine muzike ”danonoćno osećaju moćno”!