MOŽDA NOVI KLUB POMOGNE: De Bur veruje u svog golgetera!

holandija-frank de bur-gibraltar-selektor-holandija
Holandija je ostala bez selektora Franka de Bura! (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Selektor Holanđana Frank De Bur veruje da bi Memfis Depaj mogao da baš u predstojećem delu šampionata pokaže koliko vredi.

Holanđani su već u drugoj fazi Evropskog prvenstva, a u ponedeljak igraju sa Severnom Makedonijom.

Novi igrač Barselone Memfis Depaj je dao jedan gol do sada na Evropskom prvenstvu. Nedavno je potpisao za Katalonce i sada ima još veći motiv da se dokaže pred milionskim auditorijumom na Evropskom prvenstvu.

Depaj je bio i glavna tema konferencije za medije holandskog selektora De Bura.

– Mislim da je Memfis Depaj samokritičan i da je svestan da mora da igra mnogo bolje nego što je to bilo do sada. Verujem da te kritike neće uticati negativno na njega. U poslednjih nekoliko dana dobio je na samopouzdanju i zna tačno šta bi trebalo da uradi. To je njegova prednost, sebe poznaje odlično, a ja verujem da ima mnogo prostora za napredak – izjavio je selektor Holandije.

On je dodao da ga ne zanima ko će biti protivnici Holandije u narednoj fazi takmičenja i da su Holanđani za sve spremni.

– Sada ne zavisi sve od nas, tačnije, mi znamo kako će izgledati naš put do finala, jer smo prvi u grupi. Ukoliko dobijemo rivala koji će biti jak, tako je kako je. Jednostavno, ako želite da dođete do finala, morate da dobijete svaki meč, i to protiv ekipa koje mogu da budu i jače i kvalitetnije od vas. Zaista se ne opterećujem protiv koga ćemo igrati. Mogu da spavam bez problema, zaista sve to nema loš uticaj na mene – dodao je Frank de Bur.

AUSTRIJA NEMOĆNA: Holandija i Depaj obezbedili prvo mesto!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Jovan Damjanović: Srpskom fudbalu nedostaje sistem! | SPORT FOKUS EP08

7 KOMENTARA

  1. Verujem da će Memfis Depaj biti odličan u Barsi! Što se tiče naredne utakmice koju Holandija igra protiv S. Makedonije danas od 18h, prosto mi je žao naših suseda.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime