Hoćeš nova kola za Novu godinu? Tiket skroji, Mercedes osvoji!

Meridian

Uz Meridian si uvek na dobitku! To nikada nije bilo toliko istina kao sada, jer u Meridianu možeš da osvojiš Mercedes! 

Da, dobro ste pročitali – ukoliko ste već sigurni u svoje sposobnosti u sklapanju dobitnih tiketa, sada je prava prilika za vas da se pokažete. Igra počinje danas, 1. oktobra, i trajaće sve do kraja 2018. godine.

Šta je onda potrebno da učinite? Potrebno je da u pomenutom periodu ostvarite dobitni tiket sa najvećom kvotom i minimum šest parova na tiketu. Minimalna dozvoljena uplata je 50 dinara, a onaj ko bude pogodio najveću kvotu na svom dobitnom tiketu – dobiće Mercedes automobil C klase.

11 CRVENO-BELIH NA TERENU – KVOTA 11 NA TIKETU!

Nagradna igra će trajati do 31. decembra 2018. u 23:59, ali to neće biti jedina nagrada. Onima kojim Mercedes zamalo izmakne, dobiće utešnu nagradu. Dakle, druga najveća kvota na dobitnom tiketu sa šest ili više parova u ovom periodu zaradiće skuter Piaggio! Treća najveća kvota na dobitnom tiketu zaradiće nekome LED televizor veličine ekrana 42 inča!

U takmičenju će automatski učestvovati svi dobitni tiketi sa šest i više parova. Tiket mora biti rezultovan i uplaćen u periodu trajanja takmičenja i svi učesnici moraju biti punoletna lica, dakle sa 18 ili više godina.

Tiketi se mogu odigrati samo na uplatnim mestima ‚‚Meridian Tech” d.o.o., putem internet stranice Meridianbet.rs ili putem Android i iOS aplikacije. Igrači koji žele da učestvuju u takmičenju na uplatnim mestima moraju imati Meridian+ karticu i pokazati je operateru ili istog obavestiti o broju svog naloga.

OVDE SU SVI DETALJI – TIKET SKROJI I MERCEDES OSVOJI!

Svi događaji koji su predmet klađenja moraju biti sportski događaji i ne mogu se kombinovati sa drugim vrstama nesportskog klađenja, kao što su virtuali, trke konja ili brojevi.

Takođe u takmičenju ne mogu učestvovati tiketi odigrani sa bonus računa, sistemski tiketi, Turbo Cash tiketi i tiketi sa bonus kvotama.

Zato, brzo u Meridian – trka za novi Mercedes je već počela! Neka te Deda Mraz počasti automobilom C klase!

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime