Izgleda da Habib Nurmagomedov uvek ispunjava svoja obećanja. Nakon objave da se povlači, da je to obećao svojoj majci, rešio je da se povuče iz javnosti u potpunosti.

Habib Nurmagomedov vraća se u rodni Dagestan gde će sa porodicom živeti daleko od luksuza i miliona koje je zaradio tokom godina.

Tokom svog detinjstva Habib je živeo jako skromno, u selu u kom je rođen, Sildi, koje ima oko 200 stanovnika.

Sildi se nalazi u Dagestanu, ruskoj pokrajini koja većim delom izlazi na Kaspijsko jezero. Habibovo rodno mesto je na drugoj strani pokrajine, blizu granice sa Čečenijom.

Posebno je zanimljivo za Habiba što je najbliži grad udaljen oo 40 kilometara, ne postoji internet, a struja u selu je jako slaba. Lokalno stanovništvo namirnice nabavlja od prodavaca koji dolaze jednom mesečno jer ne postoji prodavnica.

Samo od borbi, ne računajući sponzorstava, Habib je zaradio preko deset miliona, ali mu oni barem trenutno očigledno nisu potrebni.

Ražnatović i Poletan sigurni na startu Prvenstva Srbije u boksu

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Najpopularniji SPORTOVI na svetu | Meridian Sport TV | PART 5

 

2 KOMENTARA

  1. Asketski nacin zivota koji je obecao majci,malo je cudan posle svega sto je stvorio,ali svalo ima svoju misiju u zivotu…Mozda je njegova da unapredi to svoje seoce …To bi bilo ono pravo…vise od igre….

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime