Tek nekoliko sati prošlo je od objavljivanja informacije da ćemo na grčkim stadionima videti publiku posle dužeg vremena, a već je stigao demanti.

Iz kancelarije premijer Kirjakosa Micotakisa saopštili su da publika na stadionima ipak nije dozvoljena, ali i najavili strože epidemiološke mere, kako bi se sprečio veliki porast broja zaraženih novim koronavirusom.

Grčke vlasti su odobrili povratag ograničenog broja navijača od 31. oktobra, i to ograničavajući njihov broj na 10 odsto kapaciteta, ili do 3.500 ljudi. Ali, od toga za sada nema ništa.

-Održavanje utakmica, čak i sa nekolicinom gledalaca… poslalo bi krivu poruku građanima – navodi se u saopštenju.

U Grčkoj ima manje zaraženih nego što je slučaj u većini evropskih zemalja, ali bez obzira na to ne žele da dodatno pogoršavaju situaciju.

Crvena zvezda i Hofenhajm ipak bez publike

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Dejan Radonjić: Crvena Zvezda je najlepša epizoda u mojoj karijeri | MOJ UGAO #03

3 KOMENTARA

  1. Baš su se sigurno svi navijači ponadali da će se moli naći na terenima i da prate velike utakmice ali opet još uvek će ostati kod kuće i gledati kraj malih ekrana

  2. ”Grčke vlasti su odobrili povratag ograničenog broja navijača od 31. oktobra, i to ograničavajući njihov broj na 10 odsto kapaciteta, ili do 3.500 ljudi. Ali, od toga za sada nema ništa.”
    Jadni ljudi…

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime