Godinama uspešno čuvaju mreže, a sada u Meridianu humanitarno tipuju!

Meridian Borjan Kralj

Legendarni golman Partizana Ivica Kralj i sadašnji čuvar mreže Crvene zvezde Milan Borjan iskoristili su malo slobodnog vremena za sastavljanje tiketa. Nadamo se dobitnih, jer će nagrade biti prosleđene u humanitarne svrhe. Kladionica Meridian i njih dvojica već su izabrali kome će biti prosleđen dobitak.

Dvojica golmana su sastavili svoje tikete za predstojeći vikend. Milan Borjan je odlučio da eventualni dobitak sa svog tiketa bude potrošen na kupovinu novogodišnjih paketića za decu iz Zvečanske, dok će Ivica Kralj novac preusmeriti organizaciji NURDOR.

A njihovi tiketi ni po čemu nisu slični. Milan Borjan je odlučio da odigra današnje parove dok se Ivica Kralj opredelio za utakmice koje će se igrati narednih dana. Pomešali su različite lige, od Turske preko Italije sve do Nemačke i Španije.

KOLIKO MOŽE BORJANOVA ZVEZDA PROTIV PSŽ-A?

Milan Borjan je karijeru počeo u rodnom Kninu, a nastavio u Beogradu. Branio je u Argentini, Turskoj, Rumuniji, Bugarskoj, Poljskoj i uvek kupovao publiku. Reprezentativac je Kanade a ove sezone u Ligi šampiona ima najviše odbrana!

Na svoj tiket je stavio sledeće parove:

Alanja – Bešiktaš G2+

Mićiland – Odense PP2+

Juventus – Inter X2

Beveren – Klub Briž 2-2&2+

Ukoliko biste hteli da ovakav tiket odigrate u kladionici Meridian, dobićete kvotu 25! Fantastično zvuči, a uopšte nije nerealno. Morate verovati čoveku sa ovoliko fudbalskog iskustva, posebno kada sastavlja tiket u humanitarne svrhe.

Godinama uspešno čuvaju mreže, a sada u Meridianu humanitarno tipuju!

Ivica Kralj je karijeru završio u Slovačkoj, a branio je i u Rusiji, Holandiji i Portugalu. Bio je reprezentativac Jugoslavije i na velikim takmičenjima pa ćemo poslušati i njegov predlog. On je odigrao mnogo sigurnije i držao se ‚‚sigurica”.

KRALJEVA MAČVA DOČEKUJE RADNIK IZ SURDULICE!

Na svoj tiket je bivši golman stavio:

Bornmut – Liverpul 2

Lester – Totenhem 3+

Šalke – Borusija Dortmund 3+

Valensija – Sevilja 3+

Sastavite ovakav tiket i kladionica Meridian će vam ponuditi kvotu 9.54! Iskustvo govori iz čoveka koji je igračku karijeru završio pre desetak godina. Od tada se preselio u direktorsku fotelju pa nam liči da će ovaj tiket biti još jedan od njegovih uspešnih poduhvata.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime