Znamo da je Kristijano Ronaldo veliki fanatik kada je u pitanju fizička sprema, njegov izgled, kao i zdrava ishrana.

Ako ste se pitali da li fudbaler svoje navike prenosi i na svoju porodicu – odgovor je da. Ali, Ronaldova supruga, Georgina, ističe da ponekad i on prekrši svoja pravila.

-Ponekad i Kristijano pojede picu ali samo jednom nedeljno. Nakon toga uradii puno trbušnjaka – kaže Georgina.

Ona je dodala i da “jedva čekaju” da Ronaldo ode od kuće, kako bi mogli dase hrane kako žele, ali i da voli da ga iznenadi svojim izborom.

-Kad njega nema, uzmemo neke stvari koje Ronaldo ne voli ili ih ne konzumira. Volim da ga iznenadim hranom koja mu se sviđa, ali kad njega nema, svi se možemo najesti. Ponekad jedva čekamo da ode – rekla je Georgina.

Pa, izgleda da mu ne polazi za rukom da prenese sve svoje navike.

MOGLO JE I VIŠE: Juventus i Ronaldo ubedljivi protiv Krotonea Vulića i Golemića

OBAVEZNO POGLEDAJTE: ŽIVOTINJSKI PORIV KA KLAĐENJU | Fudbalski kutak: Udarac iz ugla #43

 

7 KOMENTARA

  1. da sebi Ronaldo nekada oduska,ali zato posle ko zna koliko trbusnaka napravi da to sve izbaci,to zadovoljstvo od nekoliko minuta sto ce pojesti picu,posle sati treninga zabog pice,zato i verujem kada kazu da nekada i zele da nije kod kuce pa da mogu da jedu ko ljudi

  2. da se ne hrani takoi ne vodi toliko racuna verujem da sada vise ne bi ni igrao fudbal,ali je covek fanatik i voli da je maksimalno i uvek spreman najvise sto moze,tako da danas ne bi bio tu gde jeste da nije toliki profesionalac

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime