Filip Kostić, reprezentativac Srbije, mogao bi da napusti Ajntraht, pošto su na adresu kluba stigle dve transfer ponude iz Italije.

Trener Ajntrahta, Adi Hiter, nedavno je poručio da bi voleo da Kostić i u budućnosti bude fudbaler Ajntrahta.

Međutim, ukoliko se pojavi ponuda sa odgovarajućom sumom, nekadašnji član Radničkog iz Kragujevca vrlo lako bi mogao da se preseli iz Nemačke.

– Imamo ponude za Kostića, nekoliko klubova žele da ga dovedu već ovog leta. Svesni smo da ćemo teško uspeti da ga zadržimo. Imali smo kontakt sa dva kluba, ali do dogovora nije došlo. Kostić će moći da napusti klub samo ukoliko se pojavi kupac koji će platiti obeštećenje, koje iznosi 35.000.000 evra – rekao je Fredi Bobić, sportski direktor Ajntrahta.

Kako on tvrdi, Kostić je trenutno fokusiran samo na nastavak sezone.

– Ono što je za nas najbitnije jeste da je on trenutno usredsređen na ono što nas očekuje u narednih pet-šest utakmica. Pokazao se kao vođa. Ima veliku želju na svakom meču. Nije opterećen da li će se desiti transfer ovog leta, u jednom trenutku sam shvatio da je rekao da će biti onako kako je bog rekao. Ostaće s nama do kraja sezone u to sam siguran – zaključio je Bobić.

Iako nema potvrde, mediji u Nemačkoj uvereni su da je jedan od dva kluba Inter iz Milana. Ime drugog kluba još uvek se samo nagađa.

Da li to Haland obnavlja saradnju sa bivšim trenerom u Dortmundu?

OBAVEZNO POGLEDAJTE: FILIPOVIĆ: OI će mi biti poslednje reprezentativno takmičenje!

19 KOMENTARA

  1. mislim da je vreme da ode,sada je na vrhuncu i to treba da iskoristi,sad bas i nije malo 35 miliona,ali mislim da ce pristati i na manje

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime