Terzić najavio evropski OFK Beograd

8
zvezdan terzić-crvena zvezda
Zvezdan Terzić o ambicijama OFK Beograda! (FOTO: Starsport)

Kao bomba je u našoj javnosti juče odjeknula vest da su sinovi Zvezdana Terzića i Mitra Mrkele došli na čelna mesta posrnulog OFK Beograda.

Sada se po tom pitanju oglasio generalni direktor Zvezde, Zvezdan Terzić i javnosti sve potanko objasnio. Najpre o ambicijama tima.

“OFK Beograd je klub koji volim, u njemu sam proveo 27 godina i moja obaveza je da pomognem da se reorganizuje i vrati u Superligu”, počeo je Terzić za Informer.

On je istakao i da je prirodan sled da njegov sin dobije mesto potpredsednika kluba, a sin Mitra Mrkele funkciju sportskog direktora.

“Kostadin i Andrej su rođeni na tom stadionu, tu su prohodali i oni imaju obavezu i treba da se uključe u rad kluba”.

Funkciju potpredsednika kluba će dobiti i Stefan Babović, sin poznatog biznismena Milije Babovića i nekadašnji fudbaler Partizana, Saragose, Nanta, Fejnorda i baš OFK Beograda.

“Najveće pojačanje će biti Stefan Babović koji je bio igrač OFK Beograda i njegov otac Milija Babović koji je 10 godina bio potpredsednik i sponzor OFK Beograda. Porodici Babović je fudbal u krvi, a OFK neizmerno vole. Milija Babović je pre 25 godina krstio Kostadina, a prošle godine i njegovog sina Vuka, objašnjava Terzić.

I za kraj je Terzić istakao i da je cilj da OFK Beograd za pet godina igra i evropske utakmice.

“Ozbiljni ljudi iz sveta biznisa će naknadno biti kooptirani u Upravni odbor. Napraviće se ozbiljan petogodišnji plan. Cilj je da OFK Beograd opet bude u vrhu srpskog fudbala i da se na Karaburmi igraju evropske utakmice”, zaključio je generalni direktor Zvezde.

8 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime