Zvezda stopirala transfer, Bahar spremio specijalitet!

0
Foto by Starsport.rs ©)

Crvena zvezda nije završila posao u letnjem prelaznom roku, ali izgleda da napadača neće dovoditi. Iako se tokom celog jula figuriralo sa imenom Emanuela Late Lata i delovalo kao da je priča završena, na kraju do transfera nije došlo, a klub sa Marakane je rešio da ne traži novo rešenje.

Prema rečima Zvezdana Terzića, novi trener Barak Bahar ima ideju kako da napad izgleda drugačije nego što smo navikli. Umesto klasičnih napadača, priliku će dobijati igrači koje smo navikli da gledamo na nekim drugim pozicijama.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Tako je ideja da Uroš Kabić, koji bi uskoro trebalo da zvanično postane igrač Zvezde, bude jedna od napadačkih opcija. Formacija 3-5-2 će biti čest sistem u kojem će igrati Baharova ekipa, tako da bi “gore” mogli da vidimo zanimljive napadačke kominacije.

Jedan od onih koji ima iskustvo igranja u špicu je Aleksandar Katai, koji nije optisan od strane izraelskog stručnjaka.

“Barak Bahar na Kataija ozbiljno računa. On je kandidat da igra gore u formaciji 3-5-2. Sigurno ne može da igra spoljnog. Katai je blago Zvezde. On u svakom momentu može da pomogne Crvenoj zvezdi”, rekao je Zvezdan Tezić.

Pored pomenutih igrača, napad Crvene zvezde će predvoditi Piter Olajinka, Žan FilipKraso, Jovan Mijatović, Osman Bukari, a ko zna – možda još neko ime vidimo u navali srpskog šampiona. Ono što je za sada stav kluba je da od transfera napadača neće biti ništa.

“Razgovorali smo sa Baharom, igraćemo verovatno 3-5-2 ili 4-2-3-1. Imate već u špicu paklenu konkurenciju, Olajinku, Krasoa, Bukarija, Mijatovića… Postavlja se pitanje kada su svi tu, da li će biti nezadovoljnih, a skupo plaćenih igrača. Nema mesta ako dođe Late Lat, neko će morati da visi”, rekao je Terzić.

Bonus video:

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime