VOŽDOVAC NA NOVOM ISPITU: Na Krov stiže Kolubara

voždovac-metalac-najava- super liga srbije
Voždvac izgubio bodove (FOTO: FK Voždovac)

Voždovac nastavlja svoju misiju u Super ligi Srbije, a sada sledi novi izazov u vidu novajlije – Kolubare.

Posle nastavljenog niza dobrih rezultata kod kuće pod vođstvom šefa struke, Predraga Rogana, u prethodnom kolu upisani su i prvi bodovi na strani ove sezone.

Sada na Krov stiže novajlila u superligaškim redovima, ekipa Kolubare, ali sa jednim od najiskusnijih trenera u srpskom fudbalu.

– Dolazak iskusnog stručnjaka kakav je kolega Đurđević, kao i dosadašnji prelazni rok, nagoveštavao je da Kolubara želi ozbiljnu ulogu u ovom šampionatu, što rezultati, a pogotovu igre to i potvrđuju. Dolazi nam kvalitetna i veoma iskusna ekipa koja igra organizovano, čvrsto i agresivno. Mi želimo da nastavimo niz dobrih partija, a da bismo to uradili potrebno je da ponovimo dobre stvari iz prethodnih utakmica. To su prevashodno energičnost, agresivnost, čvrstina, kao i strpljenje i upornost – rekao je Rogan.

Utakmica između Voždovca i Kolubare zatvara sedmo kolo domaćeg šampionata pred prvu reprezentativnu pauzu u novoj sezoni.

REZIME ZVEZDE: Nije dobro zbog Degeneka i Dragovića, a Falko?

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Analiza evropskih fudbalskih takmičenja sa Nebojšom Todorovićem! | Meridian Sport Fokus Podkast EP19

 

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime