Votford: Nagrada za odlaske za gostovanja, vernost je na ceni!

Igrači Votforda su se dogovorili oko smanjenja plate (Photo by Matthew Lewis/Getty Images)

Nije Votford tim koji je poznat po velikom broju navijača ili po podršci o kojoj se priča. Njihov Vikeridž Roud ima kapacitet 21.500, što za uslove Premijer lige nije mnogo. Ipak, određeni broj navijača Votforda ne propušta mečeve ni na njihovom stadionu ni na gostovanjima.

Čelnici su rešili da nagrade te odlaske na mečeve. Votford je prijatno iznenadio sve svoje fanove koji su u toku prethodne sezone bili na gostovanjima. Svaki navijač koji je posetio svih 19 gostujućih mečeva dobio je na poklon dres!

PRVO KOLO NAREDNE SEZONE IGRAJU PROTIV BRAJTONA!

Ne bi bilo ništa neobično da klub nekolicini navijača pokloni dres. Način na koji je to uradio Votford je poseban. Oni su prvi dres za narednu sezonu predstavili još pre mesec dana. Tada smo prvi put ugledali crno-žute pruge.

Sada su, slanjem dresa na kućnu adresu, predstavili i rezervnu garnituru. Svi navijači koji su redovno pratili Votford na gostovanjima dobili su u poštansko sanduče dres! Rezervni dres za narednu sezonu, Adidasovo čedo, zeleni dres sa sitnim vodoravnim prugama.

Ne samo to, uz dres je stiglo i pismo. Troj Dini, kapiten Votforda, zahvaljivao se za podršku tokom prethodne sezone i objašnjavao koliko ona znači igračima. U jednom pasusu Dini objašnjava kako je lako navijati za najbolje klubove ali je navijanje za Votford posebno.

Naravno, tu je i poziv da se kačenjem na društvene mreže, bilo koju od njih, sazna za ovu akciju. Tako su navijači koji su dobili slikama ili snimcima obelodanili kako će izgledati gostujući dres Votforda za narednu sezonu. Neobičan način ali stvar koja može da učvrsti vezu između navijača i kluba.

Votford je prethodnu sezonu u Premijer ligi završio na 14. mestu. Osvojili su 41 bod i u finišu sezone im je forma opala, kao što je slučaj i u nekim prethodnim sezonama! Pred početak nove sezone u klub je ponovo stigao Deulofeu.

KAKAV PLASMAN PREDVIĐAŠ VOTFORDU?

Tu su i još neki momci koji bi trebalo u narednim godinama da budu glavni igrači kluba. Masina je došao iz Bolonje, Sema iz Estersunda a Navaro iz Espanjola. Iskusni Forster pojačaće konkurenciju među stativama. Možda bi ove sezone Votford mogao da bude bolji nego prethodne!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime