Vladimir Jugović: Bahar je Zvezdin lider

1
FOTO: Guliver

Skromnost pripada veličinama. Otuda se jasno razume zašto skromnost tako jednostavno pristaje Vladimiru Jugoviću. Fudbalski arhitekta rodom iz Milutovca jedan je od glavnih “krivaca” zašto je ovaj sport sinonim za najbitniju sporednu stvar u životu.

Proslavljeni as je u dva navrata sa krova sveta gledao na ostatak planete, najpre u dresu voljene Crvene zvezde, a potom braneći boje Juventusa. Gotovo da nema trenera na Starom kontinentu koji 90-ih godina nije želeo Vladimira u svojim redovima. Ništa neobično! Jugović je bio garant uspeha.

JUGOVIC VLADIMIR 09
FOTO: Starsport

Početak nove borbe za “ušati trofej” je sve bliži, sat otkucava, a slavna mušema će se ponovo zavijoriti na 32 evropska stadiona. Bez želje da zalazi u detaljne analize, Jugović se raduje prilici da gleda neku novu Zvezdu u društvu najbolih.

“Vrlo je jednostavno, grupna faza Lige šampiona je idealna prilika da odmeriš snage sa najkvalitetnijim rivala i uvidiš gde pripadaš. Posle tih šest mečeva biće jasno ko si i šta si zapravo u ovom momentu”, istakao je Jugović u razgovoru za Meridian sport.

Vladimir u prvi plan ističe liderske sposobnosti šefa struke srpskog šampiona.

“Smatram da je Barak Bahar Zvezdin lider. On uliva poverenje. Evidentno je da je njegovim dolaskom klub dobio nešto novo, što do sada nije imao. Pre Bahara nisu donošene pojedine odluke. Konkretan je i zna šta želi”.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime