Tijeri Anri o omiljenom golu Mesija: ‚‚To nije normalno” (VIDEO)

Tijeri Anri Lionel Mesi
(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Tijeri Anri je nedavno seo na klupu Monaka u pokušaju da uspostavi red i probudi šampiona Francuske iz 2017. godine. Dok mu to za sada ne polazi za rukom, u Velikoj Britaniji počelo je prikazivanje filma ‚‚Take the ball, pass the ball” (Uzmi loptu, dodaj loptu), dokumentarca o Barseloni Pepa Gvardiole.

Ovaj film je tek počeo sa prikazivanjem i za sada su kritičari oduševljeni, a kako to obično biva, brojni sagovornici bili su nekadašnji igrači Barselone. Tijeri Anri je igrao u upravo toj Barseloni, a interesantan je video koji se pojavio na društvenim mrežama.

KLADI SE NA ŠPANSKU PRIMERU

Radi se o isečku od oko 45 sekundi u kojima Anri govori o njemu najdražem pogotku Lionela Mesija. I reklo bi se da je to jedan od manje poznatih golova Argentinca.

Radi se o 22. martu 2009. godine i utakmici odigranoj na Nou Kampu.

‚‚Najbolji njegov gol koji sam video da je postigao bio je na domaćem terenu, protiv Malage”, započeo je Anri svoje obrazloženje.

‚‚Zato što je prkosilo logici ono što je uradio. Stigla je dijagonalna lopta koju je Mesi prihvatio grudima i nakon toga on trči punom brzinom. Nailazi na prvog igrača, drugi je odmah iza njega. Mesi pomera loptu levom nogom i onda je opet pomera levom kako je protivnik ne bi izbio”, objašnjava Francuz u neverici.

BLIŽI NAM SE DERBI – ATLETIKO DOČEKUJE BARSU!

‚‚Ako pomerite loptu levom nogom ulevo, kako možete da tom istom levom nogom pomerite loptu u vazduhu pre novog koraka, starajući se da je nijedan protivnik ne dodirne? Onda je zamalo pao. Zamalo je pao, a opet je loptu zakucao u bliži ugao gola. To nije normalno”, zabezeknut je bio legendarni igrač Arsenala.

Uostalom, najbolje bi bilo da pogledate sam video. Videćete i Anrija kako začuđeno objašnjava gol, ali i sam pogodak Mesija. Verovatno će vam tada sve biti jasnije.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime