Terzić sve otkrio – da li Eraković ide ili ostaje u Zvezdi?

3
zvezdan terzić-crvena zvezda
(FOTO: Starsport)

Govorio je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić o mnogim temama na prozivci pred početak priprema, a dotakao se i statusa Strahinje Erakovića.

Terzić je napomenuo da klub za A reprezentativca Srbije ima određene ponude, ali da je klub bliži odluci da on ostane u klubu barem do zime.

“Postoji ponuda za Erakovića, u dilemi smo još uvek. Da li da ga pustimo ili ne, te iste ponude imaćemo i u decembru posle Lige šampiona i reprezentacije. Moramo da ispoštujemo i njegov stav, bliži je ostanku”.

EKSKLUZIVNO – registruj se i osvoji do 120.000 RSD bonusa na uplatu prvog depozita

Ono što je obradovalo generalnog direktora šampiona Srbije je činjenica da je potpisan ugovor sa Jovanom Šljivićem.

“Jovan Šljivić biće najveće pojačanje posle dugo vremena. Od njega očekujem mnogo, to je najtalentovanije očekujem da bude u 13-14 igrača u timu. Javnost će biti iznenađena”.

Govorio je Terzić da je klub dostigao istorijske cifre i da će ove sezone budžet kluba biti čak 55.000.000 evra!

“Toliko smo odmakli, možda nije sportski, ali u Srbiji teško može neko da nam parira. Ove godine ćemo prihodovati 55.000.000 evra. To ne može niko da prati ovde”.

Ideja Zvezde je da se predloži povećanje limita stranca u domaćem fudbalu sa četiri na šest u jednoj utakmici, kao i da se poveća broj bonus igrača.

“Razmišljali smo o limitu sa strancima, ne vodi to ničemu. Nadam se da će ljudi koji vode FSS proširiti bar na šest i ukinuti broj stranaca. Ovom politikom se podigla cena srpskim igračima, starijim, oni ne vrede te pare. Voleo bih i da se poveća broj bonusa za jedan, dva ili tri”, zaključio je Terzić.

Bonus video:

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime