Tema godine 2018: Svetsko prvenstvo, Muslin, SMS i Krstajić (VIDEO)

(FOTO:)

Poslednji dani u kalendarskoj godini po nepisanom pravilu služe za podsećanje na one trenutke koji su je obeležili. Kada je reč o našoj emisiji Meridian UŽIVO, Svetsko prvenstvo u fudbalu bilo je najčešća tema o kojoj smo pričali sa našim gostima, pre svega reprezentacija Srbije, njen nastup na Mundijalu u Rusiji i sve što je vezano za to.

Meridian je tim povodom ugostio ogroman broj poznatih ličnosti iz sveta sporta, od bivših reprezentativaca i mnogih fudbalera do nekadašnjih selektora i najboljih sportskih novinara i komentatora, koji su na otkrili svoja mišljenja o dešavanjima u nacionalnom timu, šansama Srbije na najvećoj fudbalskoj smotri, kao i rezultatima Orlova u Rusiji.

KLADI SE NA NAJBOLJE SVETSKE FUDBALSKE LIGE!

Najveći broj naših gostiju ocenio je kako je Slavoljub Muslin trebalo da ostane selektor, uprkos nesuglasicama sa Savezom i činjenici da u timu nije želeo Sergeja Milinković-Savića, ali bilo je i onih koji “nisu verovali” u čoveka kojeg je na klupi Srbije nasledio Mladen Krstajić.

Orlovi su s bivšim štoper Partizana otputovali na Mundijal na kojem su eliminisani već u grupnoj fazi. Srbija je već u prvom kolu savladala Kostariku (0:1) minimalnim rezultatom, ali je potom doživela poraze od Švajcarske (2:1) i Brazila (2:0).

Pogledajte kako su o svemu tome govorili naši gosti!

https://youtu.be/hB2z8wL_AEQ

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime