Poruka iz FSS-a: Pravda je na strani fudbala, početak Super lige prema planu

1
Jovan Surbatović
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Izvojevao je Fudbalski savez Srbije još jednu pobedu danas. CAS je odbacio žalbu Kolubare koja će, kako stvari stoje, morati da igra treću ligu naredne sezone.

Imaju razloga za radost u FSS-u u čije se ime oglasio Jovan Šurbatović.

“Potvrđujemo da su tačni navodi u medijima prema kojima su danas odbijeni svi predlozi za određivanje privremenih mera koje je Kolubara podnela početkom ove nedelje tj. samo nekoliko dana nakon što je CAS u prethodnom postupku izrekao disciplincu kaznu FK Kolubara zbog povrede pravila iz člana 83 Disciplinskog pravilnika FSS-a.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Jasna je poruka iz FSS-a da je utvrđeno da krovna kuća fudbala nije prekršila nikakve procedure u slučaju Kolubare.

“Molim sve učesnike u postupku pred CAS i sva lica koja imaju saznanja o postupcima koji se vode pred CAS da poštuju pravila o poverljivosti postupka koji je u toku pred CAS i dokle god postupak traje (još nismo dobili obrazloženje odluka), isti ne treba komentarisati. Kada postupci budu i zvanično okončani daćemo detaljne informacije i odgovore na svako pitanje. Najvažnije, savez profesionalno i odgovorno radi svoj posao ne obazirući se na različite dezinformacije koje se konstantno plasiraju. Pokazalo se da nema mesta senzacionalnostima”.

Za kraj je Šurbatović poručio da će Super liga početi prema planu i da će FSS nastaviti da se bori svim silama protiv neregularnosti.

“Takmičenja u novoj sezoni počinju u skladu sa prethodno usvojenim odlukama. Savez je sve ovo vreme poštovao poverljivost postupaka pred CAS čvrsto se držeći u uverenju da su pravo i pravda na strani fudbala. Očuvanje integriteta fudbalske igre ostaje naš primarni cilj i još žešće nastavljamo borbu protiv svih vrsta neregularnosti”, zaključio je generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije.

Bonus video:

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime