Šta Andrej Aršavin radi na ‚‚ukradenom” konju ispred striptiz bara?

Aršavin
Izvor: Marca.com

Andrej Aršavin je možda završio fudbalsku karijeru, ali i dalje ume da pronađe način da bude na naslovnoj strani. Ova priča je poprilično čudna, a Rus očigledno samo želi da se kvalitetno zabavi.

Naime, nekadašnja zvezda Arsenala je u svom rodnom Sankt Peterburgu započeo novi život, nakon što je okončao karijeru u Kairatu iz Almatija. On je pre nekoliko dana odlučio da izađe u noćni provod, a posle toga nastao je jedan vrlo interesantan video snimak.

Aršavin je bio u jednom striptiz baru u Sankt Peterburgu i po završetku zabave je sa nekoliko devojaka odlučio da nastavi ludu noć. Videlo se da je Aršavin u alkoholisanom stanju i da ima manjih problema da ostane na nogama dok su ga devojke zapitkivale hoće li da ih ljubi.

15452362343412
Izvor: Marca.com

Međutim, priča dobija sasvim neočekivan tok kada Aršavin navodno krade konja ispred striptiz bara kako bi njime otišao kući. Da li je to radio samo jer je pijan ili baš zato, da ne bi sedao za volan automobila, ne znamo, ali se kasnije pojavila informacija da je Aršavin platio vlasniku konja 35 evra da ga zajedno sa konjem dovede do kuće.

To je kasnije bilo negirano, a da stvar bude još zanimljivija, Aršavina su potom zaustavila policijska kola. On je bio uslikan kako razgovara sa policajcima i objašnjava im situaciju, koju je preneo ruski list KP.

KO OSVAJA RUSKU PREMIJER LIGU? MOŽDA BAŠ ZENIT?

O čemu god da se ovde zapravo radilo, jasno je da je Aršavin rešio da da sebi oduška nakon što je okačio kopačke o klin.

Ovaj 37-godišnji Rus je otišao u igračku penziju pre samo nešto više od mesec dana, a nama samo ostaje da vidimo hoće li i ubuduće praviti ovako neuobičajene poteze.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime