ISPLIVAO MOGUĆI DRES SRBIJE: Da li ćemo baš ovako obučeni u Katar? (FOTO)

Jović-Srbija-dres
Isplivao mogući dres Srbije u Kataru! (FOTO: Guliver images)

Čeka Srbiju Svetsko prvenstvo u Kataru i dok su pojedine reprezentacije izbacile dresove za Mundijal, naše još uvek nema. Barem zvanično. Međutim, slika potencijalnog dresa “orlova” je sada isplivala.

Društvene mreže je preplavila slika navodne garniture koji će naši fudbaleri nositi u Kataru u novembru i decembru.

Pojavila se samo oprema u crvenoj boji koja je prilično različita u odnosu na trenutnu (mada nije još uvek potvrđeno u kojoj će tačno boji i biti), a tu je i već najavljena promena grba.

– Usvojen je grb koji će krasiti novu opremu svih reprezentativnih selekcija Srbije. Institucionalni, dosadašnji grb Sveza, ostaje kao zvanični grb FSS, a novi grb će biti novi simbol sa kojim će se indentifikovati navijači i krasiće dres svih selekcija FSS. Ovo odvajanje grbova urađeno je na preporuku UEFA i to je trend koji su pratile mnoge evropske reprezentacije. Novi grb fudbalske reprezentacije Srbije inspirisan je tradicionalnim motivima i simbolima naše zemlje kroz istoriju: dvoglavi beli orao, ocila, ljiljani, crveni štit… Iz svakog perioda uzeto je po nešto i predstavlja miks naših najistaknutijih i najprepoznatljivijih simbola – objašnjeno je tada iz FSS-a.

Za sada su mahom negativni komentari na mogući dres Srbije koji se baš i ne dopada našim navijačima i to pre svega u boji, ali i samom dizajnu.

Šta vi mislite? Kako se vama dopada ovaj dres i da li će biti baš ovakav?

USKORO SUĐENJE: Zdravstveni radnici ponovo u optuženičkoj klupi zbpg smrti Maradone

OBAVEZNO POGLEDAJTE:ZVEZDA ODBRANILA TRIPLU KRUNU: FMP MERIDIAN – Crvena Zvezda (59:71) | Atmosfera i proslava titule

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime