Bivši španski sudija: “Perez tražio da Realu sudim kao Barseloni”

3
florentino perez-real madrid-superliga-tužba
Bivši sudija uperio prstom u predsednika Reala (FOTO: Eric Alonso/Getty Images)

Nekadašnji španski fudbalski sudija Eduardo Ituralde Gonzales otkrio je da je pre 12 godina, u sezoni 2010/2011 imao veoma neugodan susret sa prvim čovek Real Madrida, Florentinom Perezom.

Naime, tokom gostovanja u radio emisiji stanice “Kadena SER” Gonzales je rekao da je Perez pokušao da ga zaključa u sobu i razgovara sa njim.

Zahtevao je da se “Realu sudi kao Barseloni”.

„Pitao sam ga da li šali i rekao sam mu da je naš razgovor gotov. Prijavio sam ga za pola sata sudijskoj organizaciji. Nikada pre mi se to nije dogodilo. Nikad me predsednik nekog kluba nije zatvorio u prostoriju osim Florentina Pereza“, ispričao je Ituralde Gonzales.

Interesantan je trenutak kada je Gonzales izašao u javnost sa ovom pričom.

U toku je “lov” na Barselonu i bivše predsednike Žozea Marija Bertomeua i Sandra Roselja koji se terete da su podmićivali sudije.

Podsetimo, Katalonci su uplaćivali  novac na račun kompanije koju je vodio uticajni pripadnik sudijske organizacije. Ti troškovi su navedeni kao honorari za „savetovanje“, ali sumnja se na korupciju i uticaj na suđenje.

Afera se u španskim medijaima naziva „Barcagate“.

Posledice za Barselonu mogle bi biti katastrofalne, a u svetlu novih dešavanja deluje ni da “kraljevskom klubu” ruku nisu sasvim čiste.

Najbolje kvote za sve sportove samo na Meridianbet.rs

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime