FUDBALER ŠVAJCARSKE PORUČUJE: “Mnogo toga se promenilo, Srbija sjajna u ofanzivnoj liniji”!

4
đibril sou-švajcarska-svetsko prvenstvo u kataru
Đibril Sou veruje da će biti veoma neizvesna utakmica! (FOTO:Guliver)

Švajcarski fudbačer Đibril Sou oglasio se pred duel sa Srbijom i istakao da će ovo biti izuzetno teška utakmica za njegovu reprezentaciju.

Na početku Sou ističe da je zdravstveni bilten Švajcaraca zadovoljavajući.

Đerdan Šaćiri i Noa Okafor su dobro trenirali danas i mislim da će biti spremni. Dobro izgledaju – rekao je on za švajcarske medije.

Zatim je pokušao da uporedi prehodnu utakmicu dva tima i uoči razlike.

Mnogo stvari se promenilo u odnosu na Rusiju pre četiri godine. Ovo su neki novi timovi sa mnogo novih igrača tako da ne verujem da će biti onako emotivno kao na prošlom meču. Srbija zaista ima dobru ofanzivnu liniju. Za oba tima je ovo veoma bitna utakmica. Mi nećemo kalkulisati već ćemo ići na pobedu – rekao je on i natavio:

– Srbija je i u Rusiji takođe imala dobar tim. Ima i sada dobre igrače, pogotovo u ofanzivnoj liniji. Igraćete na pobedu jer vam samo to odgovara. Mi moramo biti aktivni, ali i da ostanemo hladnokrvni. Ne smemo baš da rizikujemo sve, jer znamo da će Srbija da napadne sa punom ofanzivnom silom.

Interesantno, Đibril je imao priliku da igra i sa Kostićem i Jovićem u Ajntahtu i odlično poznaje sprske fudbalere.

Naravno, znam Filipa Kostića. Igrali smo zajedno tri godine u Ajntrahtu. Juče smo se sreli i drugarski ispričali. Nismo se dotakli utakmice, pričali smo o stvarima u Frankfurtu. Poznajem i Luku Jovića jer smo takođe bili zajedno u Frankfurtu. Znam dobro njihove kvalitete i rekao sam i saigračima moramo biti aktivni, agresivni i koncentrisani jer su u pitanju sjajni fudbaleri.

Na kraju dotakao se i potencijalnog nastupa Luke Jovića.

Znam koliko kvaliteta ima i znam da mu je mesto na terenu, ali isto tako znam da Srbija ima mnogo dobrih napadača. Ne mogu svi da igraju… Moraćemo da vodimo računa o svima.

Utakmica između Švajcarske i Srbije igra se u petak od 20.00.

MEKSIKANCA PONELA EMOCIJA: Kanelo se izvinio Mesiju za preteće poruke

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Katar uzivo | Pitali smo navijace 🇦🇷 Argentine i 🇵🇱 Poljske ko je bolji | Messi ili Lewandowski?

4 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime