Snajder napao Tadića zbog kapitenske trake, Srbin se odmah oglasio

3
ajaks-dušan tadić
Tadić (FOTO: Guliver Images)

Dušan Tadić je ponovo na meti kritika u Holandiji, a ona stiže iz usta Veslija Snajdera.

Oćigledno da legendarni fudbaler ima pik na kapitena reprezentacije Srbije, pošto mu je ovo ko zna koji put da napada našeg fudbalera.

Sada je udario po Tadiću zbog kapitenske trake, odnosno navoda kako nije dao znak podrške ljudima u Turskoj i Siriji, zemljama koje su se susrele sa strašnim zemljotresima.

“Svi osim kapitena Ajaksa nosili su kapitensku traku u znak podrške svima u zemljotresima u Siriji i Turskoj. To je jako lepa inicijativa koju je pokrenuo moj prijatelj Tarik Divarsi iz Utrehta. Pitao me da ga podržim i ja sam to učinio…”, rekao je Snajder u uživom TV programu.

https://twitter.com/JoueursTR/status/1625475268969127936

Bivši fudbaler Endi van der Mejde se nadovezao na Snajderovu priču.

“Ajaks je jedini koji nije imao to? Mislim da je to poseban slučaj. Tako veliki klub je morao da se uključi u kampanju. Moraš da pokažeš podršku, ne razumem zašto nisu”.

Umesto što su jedva dočekali da udare po Tadiću, bolje bi im bilo da su pažljivo gledali Ajaksovu utakmicu, pošto su Kopljanici predvođeni Srbinom izašli na teren u majicama sa porukom podrške narodu u Turskoj i Siriji.

Nakon celog ovog nepotrebnog haosa koji je započeo Snajder, Tadić je osetio potrebu da se oglasi i na društvenim mrežama.

“Zemljotresi u Turskoj i Siriji su me duboko pogodili. Moje misli su sa ljudima koji su izgubili svoje bližnje, kao i sa onima koji su na bilo koji način pogođeni zemljotresima”.

https://twitter.com/DT10_Official/status/1625526533631750145

Liga šampiona se vratila, a Meridian ima najbolje kvote

Bonus video:

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime