VRUĆA PORUKA IZ BOLONJE: Mihajlović na meti navijača – svi oni su ista g**na!

9
Siniša Mihajlović-bolonja
Siniša Mihajlović napustio je klupu Bolonje! (FOTO: Guliver Images)

Nije Bolonja dobro započela novu sezonu pošto iz četiri meča nema nijednu pobedu. Logično, navijači su nezadovoljni, a prvi na udaru se našao naš trener Siniša Mihajlović!

Nema popularni Miha gotovo nikakvu odgovornost pošto u već trećem prelaznom roku nema adekvatnu podršku uprave koja mu je ponovo prodala najbolje igrače – Artura Teatea za 20.000.000 evra u Ren i Arona Hikija za 15.600.000 evra u Brentford.

Sa druge strane su dovedena neproverena, mlada pojačanja u vidu Džona Lukumija iz Genta, Nikole Mora iz Dinamo Moskve, Džošue Zirkzeaa iz Bajern Minhena…

Otuda je i utisak da Mihajlović u porazima od Lacija i Milana teško da je više mogao pošto se ipak radi o daleko, daleko jačim timovima.

Remi sa Veronom predstavlja i meru. Možda je jedini kiks remi sa Salernitanom koja se prošle sezone jedva spasila opstanka, mada se radi o veoma ambicioznoj ekipi koja je ovog leta dovela 18 fudbalera!

Ali, navijači na društvenim mrežama ipak neke stvari ne razumeju baš najbolje…

Svi ti ratnici iza tasture su ista g**na. Napadaju me preko društvenih mreža, a onda mi na ulici prilaze i čestitaju – rekao je Mihajlović u uvodu meča sa Specijom (danas, 15.00).

Ističe naš trener da takve poruke uznemiravaju i njegovu porodicu…

– Ja nemama nikakve naloge na društvenim mrežama, pa mi ćerka pokazuje te komentare. Moja deca se uznemire kada im tako napadaju oca, a naučene su da kada neko pređe crtu, da mora da mu se uzvrati – zaključio je Mihajlović.

A da podsetimo da se čovek osim sa navijačima, upravom i pritiskom rezultata bori i sa leukemijom. Neke stvari je zaista teško objasniti…

JAKA NAJAVA IZ TORINA: Hoćemo da otkupimo Radonjića!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Mile Ilić – Ne treba sumnjati u Pešića, on je doneo poslednje zlato! | Sport Fokus Podcast EP53

9 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime