Sećate ga se iz reprezentacije Češke? Sada bi Tomaš Repka mogao u zatvor!

(Photo by Phil Cole/Getty Images)

Sparta iz Praga, Fiorentina, Vest Hema. Veliki timovi za kojoj je tokom karijere igrao Tomaš Repka, stameni štoper iz Slavičina, doneli su mu status legende. Navijači Vest Hema još uvek od njega prave kult, poštujući sve što im je pružio.

Na terenu je bio temperamentan, neko će reći i bezobrazan. Prgav, uvek spreman za svađu, tuču, oštar klizeći start i crveni karton. Jedan je od igrača sa najviše isključenja, baš su mu ona donela popularnost koji trenutno ima.

Bio je deo najbolje generacije Češke, one koja je u svom sastavu imala Nedveda, Poborskog i mnoge druge majstore fudbala. Propustio je Evropsko prvenstvo 1996. godine, kada je Češka izgledala kao ozbiljan tim. Pogađate zašto? Imao je suspenziju za naredna dva meča, zbog crvenog kartona.

STIŽE LI FIORENTINA DO POBEDE U DRUGOM KOLU PRVENSTVA?

Njegovi skandali, a imao je napade i na sudije i na medije, prepričavaju se i nekoliko godina nakon kraja karijere. Tokom igranja za Fiorentinu bio je isključen šest puta a u dresu Vest Hema je dobio četiri crvena kartona. Kao da mu je to bio hobi.

Temperament je sa fudbalskog terena preneo i u svoj privatni život. To je bio on, Repka u svom jedinom mogućem izdanju, često van svih pravila o lepom ponašanju. U prilog tome govori i aktuelni sudski proces u kom bi mogao da dobije šestomesečnu zatvorsku kaznu.

Prvo da vidimo kako je do procesa došlo. Repka je između 1996. i 2012. bio oženjen Renatom Repkovom. Sa njom ima dvoje dece, ćerku i sina, ali ni to nije uspelo da spase brak. Praktično još dok je trajao taj brak verio se sa svojom narednom ženom.

Vladka Erbova je bila njegova druga izabranica, rodila mu je sina istog meseca kada se razveo od prve supruge. Bili su u braku tri godine, sve do razvoda koji se desio 2016. godine. Tada su krenule tužbe, parnice, zahtevi za viđanje deteta i sve ostalo.

ČESI IGRAJU PROTIV UKRAJINACA!

To je uništavalo Tomaša. Repka kaže da mu Erbova nije dozvoljavala da vidi sina, bili su ljuti jedno na drugo i često su se sretali u sudnicama. Sada im je to ponovo mesto okupljanja, jer je Repka uradio jednu izuzetno glupu stvar.

Prostitucija u Češkoj je zakonima drugačije uređena nego u Srbiji. Legalno je baviti se tim poslom i jedino što nije dozvoljeno je organizovanje i otvaranje bordela.  Tomaš Repka, zajedno sa svojom trenutnom devojkom, iskoristio je to za osvetu.

Zajedno sa Katerinom Kristelovom, ženom koja je u Češkoj poznato tv lice, postavio je oglase da se njegova bivša žena i majka njegovog sina bavi prostitucijom. Erbova je u šoku pokušala da sazna ko joj je priredio tako nešto i nije mogla da veruje da je u pitanju baš bivši muž.

ČEKIĆARI GOSTUJU NA EMIRATIMA!

Trenutno u Brnu traje sudski postupak u kom se odlučuje o daljoj sudbini nekadašnjeg štopera Češke reprezentacije. Ukoliko sudija odluči da mu dodeli maksimalnu kaznu, to bi bilo šest meseci zatvora za njega. Njegova trenutna devojka će morati da plati kaznu 1.750 evra kao saučesnik.

Prilično nestvarna situacija, zar ne? Nismo očekivali ništa normalnije od čoveka koji je godinama fudbal igrao na ivici incidenta.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime