Ščensni prošao kroz pravu dramu: “Teško sam disao…”

1
Foto: Guliver images

Vojčeh Ščensni, golman Juvetnusa, je morao da bude zamenjen u prvom poluvremenu protiv Sportinga, pošto je prošao kroz pravu dramu.

Poljskog čuvara mreže je preseklo u grudima tokom utakmice, te je na sopstvenu inicijativu traži izmenu.

Poklon za sve čitaoce Meridian Sporta – 2.000 RSD za online klađenje!

Posle meča je pokušao da objasni šta mu se desilo.

“Dobro sam, samo sam bio malo uznemiren. Podvrgli su me testovima i lekarske analize su pokazale da je sve u redu. Bio sam uplašen, jer mi se nikad nešto slično nije desilo. Teško sam disao, to me je zaista zabrinulo“, pojasnio je Ščensni posle pobede nad timom iz Lisabona (1:0).

Umesto njega ostatak susreta branio je Matija Perin.

“Video sam kako je Matija prethodnih dana odlično branio na treninzima. Kad sam se već osetio umornim, znao sam da će nas spasti u nadoknadi. U stvari, momci iz Sportinga su pucali pravo u njega… Šalu na stranu, čestitao sam mu, reč je o momku zlatnog srca, dobro se slažemo. Šteta što i Karlo Pinsoljo nije mogao na teren, da jeste verovatno bi zabeležio het-trik kvalitetnih intervencija“, dobro je bio raspoložen Ščensni.

Bonus video:

1 KOMENTAR

  1. Dobro je pa nije bilo vecih posledica možda je izlaskom sa terena bas sprečio da bude nešto više …imali smo dosta puta primere da igrači kolabriraju tokom utakmice i slično

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime