RIKARDO POSLAO MOĆNU PORUKU: Robusni napadač najavio novu turu golova u dresu Partizana!

12
rikardo gomes-partizan-radnički-niš
Rikardo oborio rekord Kežmana, on je najbolji strelac Partizana u jednoj sezoni! (FOTO: Srdjan Stevanovic/Starsport)

Govorio je Aleksandar Stanojević danas o ambicijama Partizana u nastavku sezonu, a u sličnom, optimističnom, tonu nastavlja i Rikardo Gomeš.

Najbolji fudbaler Partizana je nedavno došao sa Zelenortskih ostrva i priključio se saigračima u turskoj Antaliji gde se brusi forma za nastavak sezone.

– Proveo sam lepo vreme sa porodicom i prijateljima. Napunio sam se novom energijom i vratio dobro raspoložen da nastavim istim tempom – najavio je Gomeš novu turu golova u nastavku prvenstva i Evrope.

Zanimljivo je da je pre dolaska u Tursku, robusni napadač bio u Beogradu gde ga je sačekalo poptuno drugačije vreme u odnosu na sunčani odmor.

– Naravno, vreme je totalno drugačije: na Zelenortskim Ostrvima bilo je 25 stepeni, u Beogradu me je dočekao sneg, ali sad je sve u redu, ja sam profesionalac, spreman na sve.

Gotovo bez pauze i odmora je Rikardo izgurao prvi deo sezone zbog čega mu je bio preko potreban dobar odmor.

– Bitno mi je da sam se dobro odmorio, bilo mi je i te kako potrebno, sad sam okej, odmah sam krenuo sa jakim treninzima zajedno s timom i siguran sam da ćemo da budemo spremni za drugi deo sezone – zaključio je 30-godišnji špic.

NIŠTA OD DOGOVRA: Zile napušta Bajern kao slobodan igrač!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: AMERICKI VS EVROPSKI NAVIJACI! – @Beki REAGUJE

12 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime