Raskol u fudbalskoj reprezentaciji: Matija Nastasić je izabrao stranu!

matija nastasić-šalke-valensija-transfer
Nastastić će otići iz Šalkea (FOTO: Pedja Milosavljevic/Starsport)

Čak je i laiku postalo jasno, stvari u savezu ne funkcionišu nikako! Samo nekoliko dana pred početak Lige nacija, gde je Srbija trebalo da bude favorit grupe, nacionalni tim potresaju novi nemiri. Ovog puta je Matija Nastasić uzburkao javnost izjavama.

Nakon što je Mladen Krstajić izostavio Luku Milivojevića sa spiska, počeli su problemi. Milan Obradović ga je optužio za puč u ekipi, Milivojević je danas reagovao na svom instagram profilu. Kapiten Kolarov se na konferenciji obračunavao sa Stojkovićem i Marušićem reprezentativcima Crne Gore.

SRBIJA IGRA U LITVANIJI!

Nije ni tu kraj. Posebno je zanimljiva bila konferencija Mladena Krstajića. On je na novinarska pitanja odgovarao bez odgovora, kao da se mnogo stvari odvija u senci ovog sukoba. Uglavnom, stao je u zaštitu svog pomoćnika ali i izjavio da niko nije trajno precrtan.

Deluje da nee biti baš tako. Nakon Luke Milivojevića, dobili smo još jednu izjavu reprezentativca. Momak koji nije išao na Mundijal, ali je zato deo iste agencije kao Milivojević, pružio je podršku kolegi. Kako kaže Matija Nastasić, loša komunikacija je razlog.

’’Nisam pričao sa Krstajićem ali jesam sa saradnicima. Njima sam rekao da sam doneo odluku za naredna dva meča. Možda ću kasnije ponovo igrati’’, rekao je kratko i jasno fudbaler Šalkea. Čini nam se da se i u ovom slučaju zna gde je nastao problem.

POGLEDAJ SVE OSTALE MEČEVE LIGE NACIJA!

Dok je Luka Milivojević ispao sa spiska, o čemu se šuškalo danima, zbog nervoze u svlačionici u Rusiji, Matijini razlozi su drugačiji. Matija Nastasić se nije našao na spisku putnika za Svetsko prvenstvo. Iako je delovalo da je spreman, selektor je odlučio da ga ne povede iako je tvrdio da mu je jedan od omiljenih igrača.

’’Imali smo lošu komunikaciju, još pre Mundijala. Nisam zadovoljan kako su stvari tada funkcionisale. Nemam nikakav problem, samo mislim da se ne bih dobro osećao tamo. Zato ću propustiti ove mečeve. Nisam spreman da sarađujem sa sadašnjim selektorom i stručnim štabom.’’, dodao je Nastasić.

Matija Nastasić je odigrao 27 utakmica za reprezentaciju. Kao i Luka Milivojević, bio je projektovan za predvodnika novog tima, nakon što se Stojković, Ivanović, Tošić i Kolarov povuku iz tima. Ovakva situacija nikome ne ide u korist i videćemo kako će se završiti.

MLADA REPREZENTACIJA DOČEKUJE MAKEDONCE!

Reprezentacija Srbije prvi meč u okviru Lige nacija igra 7. septembra u Litvaniji. Nakon toga, na domaćem terenu će protivnik Rumunija. Taj meč se igra tri dana kasnije, na stadionu Partizana. Reprezentativcima je potrebna podrška ali je pitanje kako će publika reagovati na ovu situaciju.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime