Ramsdejl: Neću više da ćutim

4
(FOTO.Guliver)

Golman Arsenala Eron Ramsdejl rekao je da više neće ćutati kada se bude susretao sa homofobijom, na stadionu ili društvenim mrežama.

Ramsdejl je rekao da želi da se u fudbalu svi osećaju dobrodošlo, kako bi njegov brat homoseksualac mogao da prisustvuje utakmicama bez straha od zlostavljanja, prenosi “BBC”.

On je dodao da do sada nije otvoreno pričao o seksualnosti svog brata, ali da je vreme za to, “uz sve što se u ovom trenutku dešava u fudbalu”.

“Želim da ova igra koju volim bude bezbedna i da u njoj budu svi dobrodošli. Želim da moj brat Oli ili bilo ko druge seksualne orijentacije, rase ili religije, dođe na utakmice bez straha od zlostavljanja. Tokom godina sam se verovatno previše puta ugrizao za jezik kad god sam čuo homofobne komentare ili glupe stvari. Mislim da je i moj brat uradio isto, misleći da će mi to olakšati život. To se danas završava”, naveo je Ramsdejl.

“Poslednjih nekoliko godina vidite koliko je negativnosti i toksičnosti u fudbalu. Bilo na društvenim mrežama ili na tribinama, čini se da su mnogi ljudi izgubili pravi pogled na svet”, dodao je on.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Bonus video: 

4 KOMENTARA

  1. Nikako homoseksulacima da dođe iz “dupeta” u glavu da svoju seksualnu opredeljenost ne treba javno da ispoljavaju kako bi se poštedeli nepriajtnosti

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime