PSŽ je spreman: Sevaće sa svih strana jer najbolji tim izlazi na teren!

PSŽ Mbape Kavani Nejmar
PSŽ je i zvanično novi šampion Francuske (FOTO: Mike Hewitt/Getty Images)

Tomas Tuhel je uradio nekoliko veoma bitnih stvari u Parizu od kako je došao. Promenio je sistem u klubu, rekao omladincima da će dobiti šansu i spustio na zemlju najveće zvezde. PSŽ je sada malo drugačiji nego pre njegovog dolaska.

Više šansi za mlade igrače, poverenje onih starijih i homogenost, ključne su stvari za prvi deo njegovog mandata. Svojim pristupom u klubu je ubedio ljude da mu veruju pa se sada često mogu čuti optimistične izjave o osvajanju trofeja koji PSŽ nema.

ISKORISTI OGROMNU KVOTU NA ZVEZDU!

Tuhel je zamislio, na početku ove sezone, da malo promeni i prilagodi formaciju Parižana. Posebno se to odnosi na napad gde PSŽ ima mnogo zvučnih imena i gde nije baš lako uklopiti ih sve. Izgleda da je rešio da ih večeras sve pošalje na teren.

Zamisao sa početka sezone je bila da se uigrava kvartet asova u napadačkoj liniji tima. Kavani bi bio usamljen u špicu, Di Marija bi zauzeo mesto uz levu aut liniju. Tamo je do sada igrao Nejmar, koji je pomeren u sredinu, jer Tuhel smatra da PSŽ može da ima više koristi.

Kaže Nemac da je brzonogi dribler kreativniji kada može da bira u koju stranu će da razvija napad. Aut linija ga je ograničavala pa mu trener daje slobodu. Na desnom boku naravno Mbape, mladi Francuz koji je eksplodirao na Mundijalu i najveći svetski talenat!

Po najavama kolega iz Francuske, večeras će svi na teren. Računamo tu i desnog beka Menijea, koji je dovoljno oporavljen. PSŽ će napasti lidera srpske Superlige najjačim mogućim sastavom. A kada kažemo napasti, upravo to i mislimo.

NASTAVLJA SE TAKMIČENJE U EVROPSKOJ ELITI!

Biće ovo igra u kojoj se Crvena zvezda ne pita previše. Zapravo, četa Vladana Milojevića će biti na još većim iskušenjima. Konstantni udari Parižana očekuju se tokom svih 90 minuta, jer PSŽ nema pravo na još jedan kiks.

Ono što je Tomaš Tuhel pričao na početku sezone, sada je u drugom planu. Više nema prostora za razigravanje momaka iz omladinskog pogona. Sada će svi najbolji biti u napadu, malo ispred Veratija i Rabioa. Ima li Zvezda način da ih zaustavi i kako?

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime