PIKSI SE NE SLAŽE SA VENGEROM: Ma, to je baš bez veze, fudbal nije odbojka pa da se igra na šest meseci!

dragan stojković piksi-svetsko prvenstvo-konferencija
Piksi pred Mađarsku! (FOTO: Starsport)

Dok fudbalska reprezentacija Srbije pokušava da se plasira na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine, FIFA polako pravi plan da se Mundijali igraju i češće.

A, da li će se to i ostvaritii? Ako pitate selektora Srbije, Dragana Stojkovića Piksija, to nije dobra ideja, iako potiče od njegovog prijatelja Arsena Vengera.

– Mislim da je to bez veze – dgovorio je Dragan Stojković na današnjoj konferenciji za medije.

Kako kaže, nije saglasan sa Vengerom.

– Venger forsira taj globalni fudbal, da od njega potiče ta ideja, a iako smo dobri prijatelji… Šta ćemo onda sa EP, koje je možda jače? Kako na dve godine. Uz svo poštovanje, fudbal nije odbojka, košarka, pa da se stalno igra nešto za šest meseci. Fudbal je nešto drugo, to je globalna pojava, širokih masa i mislim da je ideja – kaže Piksi i dodaje:

– Ako me ubede, onda okej, ali moj prvi komentar je da je to bez veze. Mora se voditi računa i o igračima, o njihovim fizičkom stanju i tako dalje. Nisu roboti, hajde da ne pravimo robote od njih, oni su od krvi i mesa. program je prenatrpan. Izgubiće draž jer će Mundijal, kako to lepo zvuči, ostati na četiri godine – naveo je Piksi.

Šta vi mislite, da li je to dobra ideja ili ne?

PIKSI PRESEKAO: Dobro poznata imena na spisku, ponovo nema Birmančevića!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Jovan Stojoski: Treneri su imali svoje pulene! | Sport Fokus Meridian S01EP24

 

5 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime