Partizanov stranac napustio Beograd – Petrić objasnio šta se desilo

1
gordan petrić-trener-partizan
(FOTO: Starsport)

Gordan Petrić je otkrio zašto Hamidu Traore nije bio u sastavu Partizana na premijeri protiv Napretka, kao i činjenicu da je morao napusti Beograd.

Partizanov vezista je prvobitno imao probleme sa zlgobom, a nakon toga je usledila velika briga za njegovu porodicu koja živi u Turskoj.

Kao što je poznato, pomenutu državu je zadesila nesreća i zemljotres je odneo mnoge živote. Traoreova porodica je bila smeštena upravo u Turskoj, pa je fudbaler morao da napusti Beograd i dovede najmilije u naš glavni grad.

Hamidu Traore-Partizan
FOTO: FKP

Petrić je na konferenciji za medije apostrofirao da je porodica na prvom mestu.

Traore je imao problema sa zglobom, ali, pošto je njegova porodica u Turskoj, on je otišao da dovede porodicu u Beogradu. To mi je jako bitno, da je siguran što se tiče porodice. Porodica je na prvom mestu, bio je, vratio se juče. Neće biti sutra u stroju, ali od ponedeljka-utorak će priključiti ekipi, pa ćemo videti”, rekao je Petrić, a onda se osvrnuo na igrački kadar i problem.

“Belić se požalio na temperaturu, on će doći na trening pa ćemo videti. Vujačić ima kartone, igraće Saničanin umesto njega”.

MERIDIAN IMA NAJBOLJE KVOTE ZA MEČ PARTIZANA I MLADOSTI GAT

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime