CRNO-BELI “KRATKIH RUKAVA”: Pavlovićev transfer u Salcburg ipak ne donosi novac Partizanu? Jedan detalj je posebno bitan!

Strahinja Pavlović
Strahinja Pavlović neće doneti novac Partizanu (FOTO: Starsport)

Strahinja Pavlović napustio je Monako i prešao u Salcburg u transferu vrednom devet miliona evra.

Monako će odmah inkasirati sedam miliona evra, dok će još dva dodatna biti ostvarena tek kroz bonuse.

Pavlović nije krio zadovoljstvo što se priključio timu Salcburga, a u medijima se pojavila informacija da će od ovog transfera profitirati i Partizan.

Transfer Pavlovića iz Partizana u Monako timu iz Humske doneo je deset miliona evra, ali i 10% od pozitivne razlike prilikom naredne prodaje.

Mnogi su napisali da bi prema toj klauzuli, Partizan posle prelaska Pavlovića u Salcburg trebao da dobije 900 hiljada evra. Ipak, jedan detalj je mnogima promakao.

Situacija sa procentima funkcioniše ovako – Partizan je, dakle, za Pavlovića od Monaka dobio deset miliona evra i 10% od pozitivne razlike prilikom narednog transfera. Da je popularni Kalaba prodat za 11 miliona, u Humsku bi stiglo 100 hiljada evra jer je razlika između dva transfera jedan milion u plusu, a 10% od jednog miliona je 100 hiljada.

Pošto je Pavlović prodat za devet miliona, pozitivne razlike nema, te nema ni dodatnih procenata za crno-bele koji će ostati “kratkih rukava”.

MILIONI STIŽU U HUMSKU: Partizan dobio novog velikog sponzora!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Texas Hold’em Poker u Meridianu – Doživi novu dimenziju pokera!

 

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime