U PARTIZANU ĆE SE LAKŠE DISATI: Stiže generalni sponzor iz Kine i donosi milione!

Stadion FK Partizan
Partizan dobija generalnog sponzora! (FOTO: Starsport)

Sam državni vrh je nedavno najavio da je ideja da Partizan dobije generalnog sponzora i sa reči se prešlo na dela i to u ekspresnom roku!

Kako prenosi Telegraf, vicešampion Srbije će vrlo uskoro dobiti generalnog sponzora i to iz Kine koji će doneti milione u Humsku.

Partizan bi na ime saradnje trebalo da dobije između 2.000.000 i 3.000.000 evra godišnje, a ugovor bi važio na tri godine! To bi značilo da će kumulativno najmanje 6.000.000 evra da pristigne u tabor crno-belih.

Popravio bi taj posao značajno finansijsku sliku Partizana koja nije ružičasta što nije nikakva tajna, mada čelnici kluba nerado govore o tome.

U svakom slučaju, lakše bi se sa tim sigurnim novcem funkcionisalo u Partizanu koji bi mogao da uloži i veća sredstva u aktuelni prelazni rok pošto je neophodno dovesti barem još trojicu ili četvoricu fudbalera.

Za sada su stigli Aleksandar Filipović i Zlatan Šehović, dok se za večeras najavljuje dolazak vezista sa Zelenortskih ostrva Patrika Andradea.

Juče se čak pojavila informacija da bi i vezista Seltika Ismaila Soro mogao put Beograda, a izvesno je da će stići barem jedno krilo i jedan napadač.

Sa kineskim novcem, sve te poslove će biti daleko lakše završiti…

UROŠEVIĆ KONAČNO PROGOVORIO O INCIDENTU: Svakome sam čestitao na trofeju, ali ako idemo – idemo svi!

OBAVEZNO POGLEDAJTE:ZVEZDA ODBRANILA TRIPLU KRUNU: FMP MERIDIAN – Crvena Zvezda (59:71) | Atmosfera i proslava titule

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime