SASTAV PARTIZANA ZA FLORU: Sva mesta popunjena, jedina dilema na krilu!

Partizan-Čukarički
Partizan bi mogao uskoro biti u punom sastavu! (FOTO: Starsport)

Partizan će danas od 16.30 u ledenom Talinu pokušati da bukira kartu za evropsko proleće. Spremni su stigli crno-beli u Estoniju, a trener Stanojević ima samo jednu dilemu kada je u pitanju startna postava.

Kako će Flora računati na najboljeg fudbalera Runa Sapinena malo će se promeniti i kompozcija ekipe kao i sam način igre.

Pored toga, Partizan je doputovao i oslabljen pošto nema Igora Vujačića, Ivana Obradovića, Bibarsa Natha i Filipa Holendera koji su svi ostali u Beogradu.

Odusstvom Obradovića i Vujačića jasno je da će Stanojević na njihove pozicije da stavi heroja iz Belgije Slobodana Uroševića i Nemanju Miletića.

Kako su preostale dve pozicije rezervisane za Aleksandra Miljkovića i Sinišu Saničanina jasno je da je odbrana iskristalisana.

Upravo će ta defanzivna četvorka biti poslednji bedem ispred Aleksandra Popovića koji je oduševio stručnu javnost ove sezone.

Aleksandar Popović-Partizan
Popović će braniti gol Partizana u Talinu! (FOTO: Starsport.rs)

Baš na evropskim susretima se mladi golman kalio i stekao neophodno iskustvo i poverenje stručnog štaba Paartizana.

Što se tiče sredine terena, mesta su zakucana Saši Zdjelaru i Aleksandru Šćekiću koji će biti zaduženi za kvarenje napada domaće ekipe i početak građenja akcija crno-belih.

Jedina dilema Stanojevića je na krilnim pozicijama. Kako nema Natha, Pantić će biti pomeren iza špica gde mu je i prirodna pozcija.

Međutim, bivši fudbaler Čelsija ove sezone mnogo bolje partije pruža na levom boku. Tu bi trebalo da se nađe Kvinsi Menig, ali i on je nešto bolji na desnoj strani terena.

Tu bi umesto Meniga mogao Jović, Pantić bi ostao u sredini, dok bi Menig bio pomeren desno. Druga varijanta je da Menig ostane levo, Pantić u sredini, a da na desnom boku startuje Aleksandar Lutovac.

Da je kapiten Lazar Marković potpuno zdrav, ne bi bilo dileme ko bi gde igra, a ovako će Stanojević morati još malo da razmišlja.

Postoji i treća opcija, a to je da u iza špica bude stavljen Miloš Jojić, kome to nije prirodna pozicija, levo da ide Pantić, a desno Menig. Ali, ona je i najmanje verovatna…

Rikardo Gomeš-partizan-radnički-kup-santa klara-golovi-liga konferencija
Rikardo će biti zadužen u Partizanu za egzekuciju (FOTO: Srdjan Stevanovic/Starsport)

Naravno, mesto u samom špicu napada je rezervisano za najboljeg igrača i strelca tima ove sezone – Rikarda Gomeša.

Sastav Partizana za duel sa Florom (4-2-3-1): Popović – Miljković, Miletić, Saničanin, Uroševič – Zdjelar, Šćekić – Jović, Pantić, Menig – Rikardo Gomeš.

IZ ALBORGA ZA MERIDIAN: Makarić objasnio potez koji je oduševio Dansku!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: FMP Meridian – Promocija

4 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime