PARTIZAN BEZ TRI KLJUČNA IGRAČA: Zašto nema Rikarda, Markovića i Vujačića?

2
partizan-pripreme
Partizan počeo pripreme (FOTO: Starsport)

Fudbaleri Partizana počinju svoje pripreme za narednu sezonu, a glavno pitanje je ko od igrača ostaje u timu.

Mnogima ističe ugovor krajem ovog meseca, a ko se to pojavio na pripremama? Ili je bolje pitanje – ko se nije pojavio?

Nije bilo Igora Vujačića, ali on je sa reprezentacijom Crne Gore i tek će u narednim danima moći da se pridruži timu, a Rikardo Gomeš je dobio koji dan više odmora.

Takođe, nije bilo Lazara Markovića i Lazara Pavlovića. Pavloviću ističe ugovor i jasno je da odlazi iz kluba, a ostaje da se vidi kakav je status Lazara Markovića.

Danilo Pantić se takođe nije pojavio na prozivci, ali on se još uvek oporavlja od teške povrede koju je doživeo prošle sezone.

Ovo je kompletan spisak igrača koii su se pojavili na prozivci:

GOLMANI: Nemanja Stevanović, Milan Lukač, , Aleksandar Popović, Lazar Slavković

ODBRANA: Bojan Ostojić, Slobodan Urošević, Aleksandar Miljković, Aleksandar Lutovac, Marko Živković, Nemanja Miletić, Luka Subotić, Mateja Stašević

VEZNI RED: Saša Zdjelar, Filip Holender, Bibars Natho, Kvinsi Menig, , Milan Smiljanić, Nemanja Jović, Marko Jevtović, Ljubomir Fejsa, Miloš Jojić, Nikola Lakčević, Mihajlo Petković

NAPAD: Vanja Vlahović, Marko Milovanović, Samed Baždar

Važno je napomenuti i da su tu mladi igrači, poput golmana Lazara Slavkovića, štopera Luke Subotića, desnog beka Mateje Staševića, vezista Mihajla Petkovića i Nikole Lakčevića i napadača Vanje Vlahovića.

– Znam da vi kao mediji imate želju da individualno pričamo o igračima, ali sa svakim igračem će sa moje strane biti obavljen razgovor. Svi oni imaju posebne statuse, u smislu dogovora sa klubom, kome je istekao ugovor, stvari vezane za finansije… Ono što će mene zanimati jeste šta očekujemo i koliko i ko je taj koji treba da bude deo Partizana – rekao je Stolica okupljenim novinarima.

– To mora da bude dvosmerna ulica, o tim statusima ćemo znati detaljnije malo kasnije i verujem da će sve biti rešeno do polaska u Sloveniju – zaključio je Stolica.

– Bilo je raznih vesti, pretpostavki i bespotrebnih donošenja zaključaka. Nijedan igrač bez moje salasnosti ne može da ode, dođe ili vrati se. Želja mi je da osvežimo stvari i preokrenemo energiju koja nije dovoljno dobra posle završetka prošle sezone. Voleo bih da sam izašao na prvi trening i rekao da je ovo tim za narednu sezonu, ali čeka nas dugo formiranje ekipe – kazao je Stolica.

On nije želeo da konkretnije govori o prelaznom roku.

– Prelazni rok je živa stvar, ali ono što je do nas jeste da mora da postoji volja da što pre posao oko formiranja tima završimo i da imamo tim sa kojim ćemo pokušati da ostvarimo ciljeve. Dolaziće igrači i nadam se da će do Slovenije biti poznat veći deo tima.

TOTALNI REMONT U PARTIZANU: Vazura najavio brojne promene – ko ide, a ko ostaje?

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Vaso Bakočević: Novi protivnik, Fight Company, YouTube kanal… – Sport Fokus EP49

 

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime