VELEOBRT: Partizan odustao od Mijailovića i okreće se drugoj opciji!

Srđan Mijailović-Čukarički
Srđan Mijailović odigrao je svih 90 minuta (FOTO: Starsport.rs)

Ono što se danas činilo kao pitanje dana, dobilo je neočekivani obrt i sasvim izvesno je da je transfer Srđana Mijailovića u Partizan i definitivno propao!

Nikako Partizan i Čukarički nisu mogli da se dogovore oko obeštećenja. Najpre su crno-beli nudili 100.000 evra dok je Čuka zahtevala 500.000.

Dve strane su podigle, odnosno spustile zahteve i došlo se do ponude od 200.000 evra i potražnje od 400.000, ali se dalje nije moglo.

Bez obzira na to što je 28-godišnji fudbaler ugovorio sve uslove sa Partizanom, Sport klub saznaje da od dogovora i definitivno nema ništa!

Prosto, dva kluba nikako nisu mogla da se „nađu“ iako je delovalo da bi čitav transfer mogao da bude realizovan za sumu od 300.000 evra…

Kako je ceo posao propao moraće lider Super lige da se okrene drugoj opciji, a prvi pik je prekaljni internacionalac Ljubomir Fejsa!

On je slobodan igrač od rastanka sa Al Ahlijem još iz septembra prošle godine. Još uvek juri bivši reprezentativac Srbije inostranu karijeru i čeka pravu ponudu.

ljubomir fejsa-al ahli
Fejsa je na meti Partizana!
FOTO: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

A čeka i Partizan Fejsu. I spreman je da ga čeka da mu propadnu sve opcije pa da se 33-godišnji vezista ipak odluči za povratak u redove tima iz Humske.

Prosto će crno-belima trebati još jedan vezista pošto je definitivno da Aleksandar Šćekić ide u Zaglebje i to kao slobodan igrač.

Oprostio je reprezentativac Crne Gore sve dugove Partizanu u zamenu za čiste papire i uskoro će potpisati ugovor na četiri godine sa Poljacima…

STANOJEVIĆ ODREDIO SPISAK PUTNIKA: Partizan se odriče Šćekića!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: AMERICKI VS EVROPSKI NAVIJACI! – @Beki REAGUJE

14 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime