Partizan o Joviću: To je jedina istina

0
Foto: Marko Djokovic/Starsport.rs ©)

Fudbalski klub Partizan oglasio se povodom informacija o tužbi Nemanje Jovića protiv tima iz Humske.

Podsetimo, Telegraf, je preneo informaciju da se Jović na ovaj potez odlučio zbog toga što ga niko iz kluba nije obavestio da je dobio poziv mlade reprezentacije Srbije.

Saopštenje Partizana prenosimo u celosti:

U vezi sa današnjim medijskim natpisima da je igrač FK “Partizan” Nemanja Jović podneo tužbu protiv kluba, obaveštavamo javnost da FK “Partizan” nema saznanja o tužbi, niti je klubu dostavljena tužba nekog od igrača, pa ni Nemanje Jovića. U vezi sa tim, klub je kontaktirao igračevog agenta Marka Lomića, koji je i u svojoj izjavi datoj medijima demantovao takve medijske navode.
FK “Partizan” najoštrije osudjuje i demantuje senzacionalističke medijske natpise portala koji je objavio da klub igraču Nemanji Joviću duguje iznos od 900.000 eura.
Istine radi, da igrač Jović ima zaključen osmogodišnji ugovor sa klubom i da mu klub potencijalno duguje sve zarade, ukupan dug prema igraču ne bi dostigao navedenu cifru od 900.000 eura. Protiv portala koji je izneo navedenu neistinitu informaciju biće podneta tužba od strane FK “Partizan”, jer navedene neistinite informacije nanose štetu poslovanju i ugledu kluba, posebno pred nastupajući prelazni rok. Takođe osuđujemo i odbacujemo netačne i maliciozne navode drugog portala da klub nije obavestio Nemanju Jovića o pozivu u “U21” reprezentativnu selekciju.

Nemanja Jović je igrač pod važećim ugovorom sa FK “Partizan” i to je jedina istina.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Bonus video:

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime