PANČEV ZNA RECEPT ZA POBED NAD BRAZILOM: Igrači Srbije moraju da gledaju “Montevideo, Bog te video”!

2
darko pančev-intervju
Pančev navija za Srbiju, poslao poruku "Orlovima"! (FOTO: Guliver Images)

Darko Pančev, legendarni napadač Crvene zvezde, koji je velikanu iz Beograda doneo titulu evropskog šampiona, navijaće za Srbiju u Kataru!

Bivši fudbaler crveno-belih govorio je o šansama Srbije protiv Brazila u četvrtak.

Taj sam, evo me, pretpostavljam šta je tema, nećemo da pričamo o proteklom letnjem odmoru, već o zimi na pragu. Šalim se, naravno, idemo, pravo u čelo, znam koji su koraci neophodni Srbiji u nadmetranju sa Brazilom, jedan od njih je – da li sam to negde ranije rekao, možda, no, nije zgoreg da se utvrdi gradivo – obavezno gledanje filma ‘Montevideo, Bog te video’, setiće se Piksi, ne moram da sugerišem. Dakle, Orlovi, napred u salu za projekcije, da saznate kako se pobeđuju Brazilci, društvo bi, u ulozi specijalnog gosta, mogao da vam pravi Dragan Bjelogrlić, pa, uživajte – izjavio je Pančev za “Sport klub”, pa nastavio.

Preda mnom je navijanje. Iz sve snage. Za Srbiju koja je na prvom mestu mojih navijačkih strasti u Kataru, valjda je to normalno i očekivano, kakve ja veze imam sa Senegalom, Belgijom, Amerikom… Navijaću i za Hrvate, navijao bih, da su tu, i za Crnogorce, Bosance i Slovence, podrazumevaju se moji Makedonci. Još kada bi se u finalu sastali Srbija i Hrvatska, bilo bi sjajno, region bi poludeo – dodao je proslavljeni napadač Zvezde.

Kao najjače oružje “Orlova” u Kataru naveo je naše napadače.

Pre svih, izuzetni napadači, Mitrović, Vlahović, Jović… Eto, oni su aduti za finale Srbije. Izletelo mi je slučajno, ili sam naslutio nešto fantastično? Ma, neka Mitrović, Vlahović i Jović budu aduti i za završnicu Mundijala, neću ništa da menjam. Jedino da dodam. Napad potpomognut Tadićem, Kostićem, Sergejom, Lukićem… trebalo bi daleko da dogura. Uz motivaciju koja se ne dovodi u pitanje. Ne sumnjam da će Piksi silno motivisati momke, ali odluku donose igrači na terenu, ne može trener da ti kaže šta ćeš da uradiš – zaključio je Pančev.

UŽIVO IZ KATARA: Mesi sa Argentinom kreće “poslednji ples”, aktuelni šampion izlazi na teren!

OBAVEZNO POGLEDAJTE:KATAR UŽIVO: Kakvi su prvi utisci i šta nas očekuje narednih dana?

2 KOMENTARA

  1. Slažem se sa svime što je rekao, takođe planiram i da navijam za Hrvatsku, kako reče Pančev, šta su mi repke ostatka sveta, ništa, ovo je moj region i za njih navijam

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime