Otkazan najveći Superklasiko: Plač bogova odložio Boka – River! (GALERIJA)

Superklasiko
(Photo by Marcelo Endelli/Getty Images)

Svet je čekao na Superklasiko u finalu Kopa Libertadores, ali će očigledno morati da čekaju još malo. Bar 23 sata, ako je verovati funkcionerima KONMEBOL-a, jer je meč na La Bombonjeri odložen zbog obilnih padavina.

I to bi bio blag način opisati situaciju. Kiša je u Buenos Ajresu pljuštala tokom prethodnog dana i nije imala nameru da stane, pa je teren stadiona Boke Juniors bio u nepopravljivom stanju.

GettyImages 1059927624
(Photo by Marcelo Endelli/Getty Images)

Zbog toga se došlo do odluke da se meč odloži za naredni dan, u nedelju, i da se igra u 20 časova po srednjeevropskom vremenu, a u 16 časova po lokalnom. To znači da će najveći Superklasiko do sada kasniti 23 sata, međutim postoje dobre šanse da meč bude ponovo odložen.

KLADI SE NA FINALE KOPA LIBERTADORES

GettyImages 1059994792
(Photo by Marcelo Endelli/Getty Images)

Razlog za to leži u vremenskim prognozama, koje do početka meča najavljuju nastavak tako obilnih padavina. Ako to zaista bude slučaj, biće vrlo teško videti kako Boka Juniors uspeva da osposobi teren za igru. Igrači i Boke i Rivera su danas kretali ka stadionu, pa se vraćali, dok nije doneta konačna odluka.

Celoj situaciji ne pomaže ni fotografija koju su zabeležili oni koji su se našli na licu mesta, jer je voda u ogromnim količinama doprla i do tribina, pa je na određenim delovima nastala prava poplava.

Šta god da se desi, budno ćemo pratiti, jer ovakav Superklasiko još niko nije gledao!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime