Okslejd-Čemberlen misli na navijače: Mali Bobi putuje u Kijev!

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images,)

Kada je prošle godine promenio klub, delovalo je da su svi na dobitku. Arsenal je dobio novca koliko nije ni mislio da može, Liverpul je dobio mladog domaeg igrača koji ima kvalitet. Aleks Okslejd-Čemberlen je dobio drugačiji sistem, drugačiju ulogu na terenu i mesto gde je srećan.

Tako barem deluje nama koji smo gledali ovu sezonu Liverpula. Ona je bila fantastična, posebno što se tiče mečeva u Ligi šampiona. Okslejd-Čemberlen je pronašao kutak u kom mu je prijatno i čak ni povreda koja se desila pri kraju sezone mu je nije uništila.

This is what it’s all about! Fans were unbelievable, what a night!! #YNWA ?

A post shared by Alex Oxlade-Chamberlain (@alexoxchamberlain) on

Šteta je što Aleks neće igrati u Kijevu, baš zbog tog što je ova sezona bila odlična. Klub i on su napravili odličnu vezu, videlo se da mu je prelazak prijao iako je kao dečak bio navijač Arsenala. Humanitarne akcije, podrška lokalnoj zajednici, liderstvo u takvim projektima, sve mu se svidelo.

Okslejd-Čemberlen je našao svoj drugi dom a primere za to smo videli nekoliko puta tokom sezone. Bio je prvi kada su se radile dobre nefudbalske stvari. Zbog ’’sličnosti’’ sa Nindža kornjačama, omiljen je među klincima koje je posećivao u bolnicama za vreme praznika.

KO OSVAJA LIGU ŠAMPIONA?

Jedan od klinaca koji redovno gleda Liverpul, kako na Enfildu tako i na gostovanjima, mnogo gotivi Aleksa. Otac Džo je počeo Bobija da vodi na utakmice kada je dečak imao dve godine. Sada je duplo stariji i već je dovoljno veliki da odlazi i na gostovanja.

As many of you know, me and Bobbi (and jay and lola) have had an amazing season travelling the country following Liverpool this year. The highlight being when Alex Oxlade Chanberlain came over at the end of the European cup QF to give Bobbi his shirt. Despite having followed the reds home and away this season including trips to Hoffenheim and Rome, we weren't guaranteed tickets for the final and were in a ballot with roughly 26,000 others. When the ballot was done on Friday, none of our four cards were successful and we faced the prospect of having no tickets even though we'd already booked flights a few weeks ago. After coming to terms with the possibility of travelling out there with no tickets I was taken totally by surprise when Alex Oxlade Chamberlain got in touch late Friday night to say that he'd got hold of a pair of tickets for me and Bobbi to ensure the little man gets there. As if giving him his shirt wasn't enough, he's just gone and blown us away with the generosity shown here. Can't even find the words to say how grateful I am for what The Ox had done for Bobbi and myself.

A post shared by Joe Jaggar (@joejaggar) on

Nakon pobede nad Mančester sitijem u revanšu četvrtfinala, Okslejd-Čemberlen je dečaku iz publike poklonio dres. Klinac je totalno oduševljen takvim potezom jednog od svojih idola. Aleks je završio ovu sezonu i propušta Svetsko prvenstvo, ali za Liverpul nije kraj.

REAL PRE TOGA IMA MEČ SA VILJAREALOM!

Nakon što je Džo bio u Rimu i gledao meč protiv Rome, pokušao je da kupi karte za finale. Avion i hotel su lako rezervisani ali za ulaznice nije tako jednostavno. Svaki pokušaj kupovine ulazi u imaginarni bubanj iz kog se izvlače oni koji će dobiti zlata vredno parče papira.

Buzzing with how that's come out for the little man ?

A post shared by Joe Jaggar (@joejaggar) on

Džo Džagar je pokušao da nabavi tri karte, za svog oca, sebe i najmlađe dete, sina Bobija. Navijanje za Liverpul je porodična tradicija, u skladu sa tim možete na stadionu videti i Bobijeve starije brata i sestru, u dresovima omiljenog kluba.

Porodica nije imala sreće i karte za finale nisu kupljenje. Iako je obećao da će odvesti ekipu u Kijev, Džo je sada bio u škripcu. Nije mogao da spava noćima, okretao se po krevetu i budio. Jednog jutra ga je sačekala poruka koja ga je oduševila.

DA LI ENGLEZI MOGU NEŠTO VIŠE U RUSIJI?

Okslejd-Čemberlen će propustiti finale ali Džo i Bobi neće! Putuje se u Kijev jer je vezista Liverpula nabavio dve karte za porodicu Džagar. ’’Počeo sam da plačem kada sam video poruku i nije me sramota da priznam to!’’, rekao je otac malog Bobija.

Deda je karte nabavio preko prijatelja tako da će ekspedicija porodice Džagar imati tri člana! Sve bi dodatno začinila titula Liverpula ali je pitanje da li mogu da stignu do nje. Ipak je Real favorit u Kijevu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime