Odmori za Aguera, Manea i još neke igrače nisu odmori za vaše fantazi bonuse!

Kejn het-trikom ušao u istoriju! FOTO: GULIVER

Prvo vanredno kolo u ovoj sezoni donelo nam je mnoga iznenađenja. Fantazi timovi su ispaštali jer su Gvardiola i Klop, pre svih, kombinovali i odmarali neke bitne igrače. Videli smo pravi derbi na Old Trafordu i golove na svakom meču.

Zapravo, prvi put posle osam godina, svi timovi su postigli gol u istoj rundi. Neverovatan učinak i idealno za igru GG. Ukoliko volite to da hvatate na Englezima, gde su kvote mnogo veće nego u Nemačkoj ili Holandiji, recimo.

PREMIJER LIGA, ODMAH ZA VIKEND!

Nervirali su nas Gvardiola i Klop, koji su glavne snage odmorili u ovom kolu. Ipak, njihovi timovi su stigli do lakih i ubedljivih pobeda, ali defanzivci se nisu naročito isticali. Zapravo, samo dva defanzivca u ovom kolu donela su klin šit! Kompani i Tripije su iz igre izašli nakon 60 minuta a pre primljenog gola.

Nagrade u Meridian fantazi ligi dobila su trojica naših igrača. Za prvo i drugo mesto bilo je potrebno preko 90 bodova dok je deoba trećeg mesta bila sa 88 bodova. Gledajući celokupnu rundu i veliki broj izostanaka, odličan rezultat.

Nikola Simić – 93

Dafi je ostao kao rezerva, sa -2 boda, i tako doneo Nikoli prvo mesto na našoj ovonedeljnoj listi. Bolje Alonso sa 0 bodova u timu, nego defanzivac Brajtona sa minusom. Doerti je izvukao stvar u odbrani, doneo je pet poena.

ČELSI I SITI I VELIKOM DERBIJU!

Frejzer, Marez i Ričarlison su bili dvocifreni u veznom redu. Od njih trojice ukupno 35 bodova, dok je Eden Azar tu cifru zaokružio na 40. Himenez je u napadu dodao 8, Vilson još 12 a kapiten Hari Kejn je sa 24 boda predvodio ekipu u ovoj rundi.

Nemanja Tasić – 92

Pametno potrošen čip, tripl kapiten na Kejnu. Gol i asistencija, u pobedi nad Sautemptonom, Nemanji i njegovoj ekipi doneli su 36 bodova. Doneli su mu i bonus ali su za to zaslužni i još neki igrači. Vilson i Frejzer sa po 12 bodova, Ričarlison sa 10 i Fabijanski sa 9 činili su osnovu njegovog tima. Kongolo je sa čak 7 bodova ostao na klupi!

Duško Vuković – 88

Fabijanski na golu a jedan od dvojice defanzivaca koje smo već pominjali u odbrani. Desni bok je držao Tripije koji je klinšitom doneo 6 bodova za ovaj fantazi tim. Duškov tim je bio veoma sličan Nemanjinom, pošto su u ekipi bili Ričarlison, Frejzer, Vilson, Mitrović i Kejn sa kapitenskom trakom.

Miloš Kojić – 88

Nema mnogo nepoznatih lica u ovoj ekipi. Fabijanski na golu, Doerti u poslednjoj liniji a glavni bodovi u napadu. Kapitenska traka oko ruke Kejna, njegovo društvo u vidu Vilsona i nažalost 0 pored Arnautovića. U veznom redu Miloševog tima su Ričarlison, Medison, Azar i Frejzer.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime