Nenad Kovačević: O susretu sa Vladimirom Stojkovićem, Strazburu, Radonjiću…

Srbija Nenad Kovačević
Sport Fudbal Soccer Reprezentacija National Team Serbia Norway Srbija Norveska frendly prijateljska utakmica Nenad Kovacevic 15.11.2006. photo: Pedja Milosavljevic

Naš gost u emisiji MeridianUživo bio je proslavljeni fudbaler, nekadašnji igrača Crvene zvezde i Lansa, Nenad Kovačević. Popularni Piksi je 25 puta bio reprezentativac a u našoj emisiji je pričao o svemu, igračkoj i trenerskoj treneri.

Celu emisiju možete pogledati na našem jutjub kanalu a mi smo vam izdvojili neke od najzanimljivijih detalja. Kovačević je pričao o svojim dostignućima kao igrač, a aktuelnom timu Crvene zvezde ali i o svom novom poslu.

Naravno i ovoga puta smo imali nešto sjajno za vas! Pogledajte celu emisiju, odgovorite tačno na pitanje koje je postavio Kovačević, subscribujte se na naš YouTube kanal i imate šansu da dobijete sjajan poklon!

Kako Nenad kaže skočio je kada je video šansu za Radonjića. ’’On ima kvalitet i veliki potencijal. Taj promašaj je verovatno od neiskustva. On je u punom trku, ponestaje mu snage. Iako deluje lako, nije lako dati gol.’’

POGLEDAJ CELU EMISIJU I OSVOJI SJAJNU NAGRADU!

Ipak, ne očajava, spreman je za revanš. Voleo bi da se susret u Rusiji završi kao dvomeč njegove generacije sa Bragom. Tada je u popularnom ’’Kamenolomu’’ Vladimir Stojković pravio čuda i pomogao ekipi da ode dalje.

O svom odnosu sa aktuelnim golmanom Partizana može da priča satima. ’’Znali smo se iz omladinske škole, živeli smo blizu jedan drugome. Ne sećam se što je došlo do tih ružnih naslova u novinama, nije moj manir da tako reagujem. Između nas nema problema, sreli smo se pre 15 dana.’’

Na Svetskom prvenstvu u Rusiji će Vladimir Stojković biti jedna od glavnih karika našeg tima a Kovačević ima mišljenje o kolegi. Kao i on, Mladen Krstajić je na početku trenerske karijere. Čovek koji je imao fantastičnu internacionalnu karijeru ostavio je jak utisak na zadnjeg veznog.

Mogu li crveno-beli do dobrog rezultata u Moskvi?

’’Sa Krletom imam lepe uspomene i mnogo sam naučio od njega. Imam samo reči hvale, bio je dobar igrač ali je pre svega dobar čovek. Može da napravi dobar rezultat sa reprezentacijom.’’, otkrio nam je Nenad Kovačević

Naravno, kada je Nenad sagovornik ne možemo preskočiti duele protiv Strazbura, Lacija ili Kjevo Verone. Neki od njih su mu ostali u lepom sećanju a po njegovim rečima, iako trenutna generacija Zvezde ima kvalitet koji pokazuje u kontinuitetu, oni su pre deceniju i više bili kvalitetniji.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime