PSŽ U PROBLEMU: Kelaifi bi da otera Nejmara, a Brazilac ostaje još pet godina?!

Fudbal-Nejmar-Pariz Sen Žermen
Nejmar blizu transfera! FOTO: (Guliver Images)

Uzburkao je evropsku javnost predsednik Pari Sen Žermena Naser Al Kelaifi najavom da bi klub mogao da se rastane sa Nejmarom, ali ima jedan ozbiljan problem.

Naime, brazilski fudbaler trenutno ima ugovor koji važi do kraja juna 2025. godine vredan 30.000.000 evra po sezoni neto.

Kako je objavio ugledni L’Ekip, Nejmar u ugovoru ima klauzulu koja mu donosi automatsko produženje saradnje za godinu dana što je aktivirano prošlog leta i trenutno je vezan za šampiona Francuske do 2026. godine.

Druga klauzula podrazumeva da Nejmar i ovog leta dobija automatsko produženje saradnje na dodatnih godinu dana koja se aktivira 1. jula!

Dakle, kada se sve uzme u obzir Nejmar ima aktivan ugovor do kraja juna 2027. godine! Dakle, još tačno pet godina za ukupno 150.000.000 evra!

Teško će Pari Sen Žermen da ga se otarasi pogotovo za toliki novac koga Brazilac teško da hoće da se odrekne, a osim Njukasla nema najava da bi bilo ko mogao da ga uzme.

Na sve to Nejmar već ima 30 godina i nije ni blizu forme zbog koje ga je Pari Sen Žermen platio Barseloni tačno 222.000.000 evra.

U ozbiljnom problemu su “sveci”…

NOVA FIFA RANG LISTA: Evo na kom mestu je Srbija!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Nebojša Todorović – Analiza košarkaške sezone | Sport Fokus Podcast EP 50

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime