Nastavlja se rat u Humskoj: Nelegalni organi JSD “Partizan” vrše zloupotrebu ovlašćenja

4
Partizan-stadion
Partizan (FOTO: Meridian)

Fudbalski klub Partizan oglasio se povodom prijave od strane JSD Partizan, koju je Agencija za privredne registre odbila.

Zoran Lončar je u ime tog društva podneo podneo zahtev za promenu podataka u udruženju za FK Partizan, ali je dobio odričan odgovor jer nije utvrđeno da je fudbalski klub iz Humske član JSD Partizan.

Iz Humske je ubrzo stiglo saopštenje koje je potpisao predsednik pravne komisije Dragan Palibrk.

Saopštenje prenosimo u celosti.

“Povodom odluke APR, kojom je odbačena prijava nelegalnih organa JSD Partizan, uz obrazloženje da prema evidenciji u registru FK Partizan nije član JSD Partizan,

FK Partizan je 22.09.2022.godine izvršio izmene i dopune Statuta, prema kojem ne postoji mogućnost da bilo koje drugo pravno lice pa ni JSD Partizan uvede privremene mere u FK Partizan.

Uvođenje privremenih mera nije pravno moguće prema Statutu FK Partizan koji je registrovan 28.09.2022. u APR-u. Nelegalni organi JSD Partizan vrše zloupotrebu ovlašćenja iz Statuta JSD Partizan, želeći da dovedu u zabludu pre svega APR ,kao i sportsku javnost”, stoji u saopštenju.

EKSKLUZIVNO: Poklon za sve čitaoce Meridian Sporta – 2.000 RSD za online klađenje!

Bonus video:

4 KOMENTARA

  1. Ako je Partizan državni klub i to Jugoslovensko društvo državno društvo, vlada bi trebala da ih preuzme, pootpušta sve sem sportskog osoblja, zapleni imovinu i reorganizuje ih!

  2. Ništa ovo nije novo niti čudno s obzirom da isti ti “nelegalni organi” vrše zloupotrebu ovlašćenja i bave se nelegalnim poslovima od kako su zauzeli pozicije u klubu

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime