Muslinova poruka odjekuje: “Malo je nelogično da lobiram za Vidića”

2
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Slavoljub Muslin je čovek koji je na prilično neprimeren način oteran sa mesta selektora reprezentacije Srbije. Iako je uspeo da obezbedi Orlovima plasman na Svetsko prvenstvo, Savez je pod nerazjašnjenim okolnostima doneo odluku da raskine saradnju sa bivšim trenerom Zvezde. Tako da je Muslin i više nego pozvan da priča o aktuelnim dešavanjima u Staroj Pazovi.

Kao što je dobro poznato, Nemanja Vidić je trenutno jedini kandidat za predsednika FSS.

Muslin nema dilemu kada priča o kandidaturi legende srpskog fudbala – ističe da je pravi izbor i da Srbija ovakvu šansu ne sme da propusti.

“Malo je nelogično da lobiram za čoveka koji je toliko dao srpskom fudbalu i dokazao se nebrojeno puta van njega. Nemanja Vidić je zvanični kandidat za predsednika FSS i ja mu dajem punu podršku pred Izbornu skupštinu 14. mara“, rekao je Muslin za Večernje novosti.

Bivši selector je stavio do znanja da boljeg kandidata nemamo niti ćemo ga imati.

“Svako ko je danas dobronameran i želi dobrom srpskom fudbalu složiće se sa mnom da je Vidić najbollji kandidat. Ima želju, verujem da ima i jasan plan, ali ono što me najviše raduje ima iskrenu podršku nekadašnjih saigrača, trenera, ali i fudbalskih veličina iz drugih klubova. Jednostavno je, o fudbalu bi morali da brinu stručni, fudbalski ljudi“.

Nije bilo potrebno postavljati pitanja.

“Ja na stvari oko Nemanje gledam ovako: i da se nije kandidovao za predsednika fudbalska Srbija bi trebalo da ga zamoli da preuzme tu funkciju. Potpuno je ostvaren porodičan čovek. U fudbalu je postigao sve što jedan igrač može da poželi. Apslutno je ekonomski nezavisan i nema nijednu prepreku da brine o budućnosti srpskog fudbala“, zaključio je Muslin.

Meridian ima najbolje kvote

Bonus video:

2 KOMENTARA

  1. U pravu je, od svih kandidata koji su se pominjali samo je Vidić čovek za koga ne morate lobirati jer se zna njegov pravi doprinos fudbalu i to mu niko ne može osporiti

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime