Mundijal 50: Tvoj najbolji vodič do Svetskog prvenstva!

Mundijal 50

Svetsko prvenstvo nam se približava, a Meridian sport je rešio da te na najbolji način spremi za Mundijal! U poslednjih 50 dana do Mundijala svaki dan će u okviru rubrike Mundijal 50 izlaziti po jedan tekst! 

Na jedan potpuno nov način predstavićemo dosadašnji istorijat najbitnijeg sportskog takmičenja i tako te pripremiti za Mundijal!

MERIDIAN TE VODI NA MUNDIJAL! POSLEDNJA ŠANSA!

Biće reči o herojima i onima koji to nisu mogli biti, o najboljim periodima svetskih prvenstava, ali i dresovima, kultnim utakmicama i stvarima koje su promenile fudbal iz korena!

Mundijal 50 će te odvesti na sve fudbalske Meridiane i doneti ti sasvim nove priče, priče zbog kojih se fudbal toliko voli.

KO OSVAJA MUNDIJAL? PROGNOZIRAJ! 

Ovo naravno neće biti jedini specijal koji smo spremili za ovo Svetsko prvenstvo! Pred mečeve najboljih svetskih selekcija moći ćete da čitate sve o gradovima u kojima će se igrati utakmice, ali i o samim stadionima na kojima će biti igrani dueli koje čekamo.

Naravno predstavićemo i sve nacionalne selekcije koje će se takmičiti – što detaljnije i bolje, sa posebnim osvrtom na protivnike Srbije na SP.

Uz sve to i nešto sasvim novo! Svaki tekst koji napišemo imaćete i u audio formi, tako da će u svakom momentu i na više načina moći da se uživa u ovom specijalu!

Mundijal 50 počinje, a na tebi je da se polako krene da te hvata mundijalska groznica! Nas već jeste!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime